Невиждан хаос и десетки закъснели влакове заради ремонта на столичната

...
Невиждан хаос и десетки закъснели влакове заради ремонта на столичната
Коментари Харесай

„Пълна лудница и миш-маш“: Как се променя разписанието на влакове?

Невиждан безпорядък и десетки закъснели влакове поради ремонта на столичната Централна гара. Ново разписание вкарва БДЖ от през днешния ден в опит да реши казуса с пътуванията за Северозападна България.

Мъж описа, че тази заран е пристигнал и от касата е схванал, че няма трен за Враца в 7:35 ч. Налага се да чака идващия. Човекът показа, че информацията за разписанието я получава съвсем на шанс.

„ Цяла седмица няма смяна. На таблото отпред  няма информация за влаковете. Пълна лудница и миш-маш е всичко “, споделя несгодите с пътуванията си мъжът от Враца.

 Пътуването с трен: Влизат в действие по-скъпите билети България 2 мин. Пътуването с трен: Влизат в действие по-скъпите билети  Скорост от 160 км/ч и хигиена: Какво дават обещание от БДЖ след повдигането на цените на билетите Тази сутрин 3 мин. Скорост от 160 км/ч и хигиена: Какво дават обещание от БДЖ след повдигането на цените на билетите  Хроничен проблем - 480 000 изгубени минути: 15 000 влака са закъснели в последна гара през 2023 година България 2 мин. Хроничен проблем - 480 000 изгубени минути: 15 000 влака са закъснели в последна гара през 2023 година  Заради клони на релсите: Нарушено е придвижването на влакове сред Цветино, Аврамово и Якоруда България 2 мин. Заради клони на релсите: Нарушено е придвижването на влакове сред Цветино, Аврамово и Якоруда  Пътуването с трен: Влизат в действие по-скъпите билети България 2 мин. Пътуването с трен: Влизат в действие по-скъпите билети  Скорост от 160 км/ч и хигиена: Какво дават обещание от БДЖ след повдигането на цените на билетите Тази сутрин 3 мин. Скорост от 160 км/ч и хигиена: Какво дават обещание от БДЖ след повдигането на цените на билетите  Хроничен проблем - 480 000 изгубени минути: 15 000 влака са закъснели в последна гара през 2023 година България 2 мин. Хроничен проблем - 480 000 изгубени минути: 15 000 влака са закъснели в последна гара през 2023 година  Заради клони на релсите: Нарушено е придвижването на влакове сред Цветино, Аврамово и Якоруда България 2 мин. Заради клони на релсите: Нарушено е придвижването на влакове сред Цветино, Аврамово и Якоруда

„ Информация за влаковете може да се види в уеб страницата на БДЖ и на таблата вътре в гарата. Мога да бъдат осведомени и от билетните гишета. Подменените сформира на пет от влаковете, които влизат и отпътуват от Централна гара, към този момент облекчиха придвижването. Не се постанова маневрирането и спомагателни откачване на локомотив, окачане на нов от другата страна, тъй че доста по-бързо става след промяната. А анулирани влакове има единствено от София до Мездра и от Мездра до София през днешния ден. Разписанията на част от влаковете са изменени, с цел да мога да се облекчи придвижването на влаковете “ сподели Тодор Петров, шеф на ръководство на влаковете и гаровата активност - София.

Той добави, че е почнал ремонт на идващите седем коловоза, като пет са върнати в употреба от изпълнителя за източно и южно направление.

Очаква се ремонтът да продължи 15 месеца.

В последна сметка всичко ще се оправи, споделиха от гарата.

Въведена е нова организация за придвижване на влаковете по северното направление е заради модернизацията на коловозното развиване на Централна гара София. С въвеждането на спомагателните промени в придвижването на влаковете, ще бъдат направени промени, които можете да видите ТУК.

Клиентите на БДЖ могат да получат настояща информация за разписанието на влаковете от чиновниците на гишетата „ Информация ”, билетните каси в железопътните бюра и гари, на националния информативен телефон 02/9311111 или от електронния справочник на формалната интернет страница на сдружението: www.bdz.bg.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР