Невероятните Светльо&The Legends и Контрол се качват не на виртуална,

...
Невероятните Светльо&The Legends и Контрол се качват не на виртуална,
Коментари Харесай

Светльо&The Legends и Контрол в Маймунарника в петък вечер

Невероятните Светльо&The Legends и Контрол се качват не на виртуална, а на ИСТИНСКА сцена и то навън в “Маймунарника” – в петък вечер, на 3 юли за супер концерт, написа actualno.com. Очаква ни близо 3 часов пънк-купон, в който почитателите ще чуят най-големите шлагери на всяка от бандите.

Първи на сцената ще стъпят именитите Контрол, а след тях и другите митове - Светльо&The Legends. Музиката ще се лее съвсем без спиране и в един миг, всички присъстващи, пеещи и свирещи - ще почувстват, че като че ли плуват “на три морета”, както се пее в най-новата ария на Светльо – “На три морета”.

Началото на концерта на 3 юли в “Маймунарника” е тъкмо в 20:00 часа, по тази причина музикантите най-сърдечно се обръщат към публиката с молба да пристигна Овреме по този начин, че да не се получава скупчване на входа! Особено в този “извънредно-коронен” миг. Още повече, че купонът ще стартира от входа – с мерене на температура на публиката и разпределяне на ръкавици за еднократна приложимост. Пак на входа ще се оферират и екстри – като маски с логата на бандите и билети (ако към момента има такива).
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР