Изборът на снимка на принца и принцесата на Уелс, за

...
Изборът на снимка на принца и принцесата на Уелс, за
Коментари Харесай

Трогателната снимка за годишнината на Кейт Мидълтън изпраща горчиво-сладко послание към феновете, казва кралският експерт

Изборът на фотография на принца и принцесата на Уелс, с цел да отбележат годишнината от сватбата им, изпраща " горчиво " обръщение към почитателите, съгласно кралски специалист.

Уилям и Кейт означиха 13 години брак, като пуснаха невъобразим до момента портрет, изработен от сватбата им през април 2011 година Черно-белият кадър, изработен от фотографа Мили Пилкингтън, демонстрира младоженците да наподобяват спокойни и се усмихваха в Бъкингамския замък след тяхната гала, с Кейт в нейната булчинска рокля и воал на Сара Бъртън за Александър Маккуин и Уилям, изравен с ръка на кръста на жена си.

Кейт, която е подложена на химиотерапия след диагноза рак, се омъжи за бъдещия крал Уилям след осем години връзка. Двойката е изправена пред най-трудното предизвикателство до момента на фона на диагнозата на принцесата, като Кейт моли за време, пространство и усамотение, до момента в който продължава лекуването си.

И съгласно кралския специалист и историк доктор Теса Дънлоп, изборът на фотография, която беше оповестена в обществените ме...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР