Невероятна атмосфера, незабравими музикални моменти, емоции и дори сълзи -

...
Невероятна атмосфера, незабравими музикални моменти, емоции и дори сълзи -
Коментари Харесай

Какво очакваме на най-големите музикални фестивали в света тази година

Невероятна атмосфера, незабравими музикални моменти, страсти и даже сълзи - всичко това претърпява публиката на музикалните фестивали по целия свят. И всички, които обичаме музиката онлайн (без значение от стила), към този момент нямаме самообладание за новия сезон. 

А през 2024 ни чака богата стратегия и многообразие от събития. 

Любителите на музиката (без значение от стила) към този момент чакат с неспокойствие лятото и разнообразните събития, които предстоят.

Glastonbury, 26-30 юни

Фестивалът Glastonburyе един от най-дългоочакваните музикални фестивали в света, който притегля хора от всички сфери на живота в Съмърсет, Англия,  с цел да се насладят на неповторимата комбинация от музика, изкуство и просвета. Той се организира за първи път през 1970 година и от този момент се е трансформирал в един от най-емблематичните музикални фестивали в света.

Билетите за събитието бяха изкупени за по-малко от час през ноември, когато бяха пуснати в продажба, въпреки към момента не са известни участниците. Според локални медии на сцените ще се качат Мадона, Дуа Липа, Coldplay. Певицата Шер също демонстрира интерес към опцията да се изяви на форума Гластънбъри. 



Има още... 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР