СИАТЪЛ (AP) — Дилън Мур удари хоумър с два ръна

...
СИАТЪЛ (AP) — Дилън Мур удари хоумър с два ръна
Коментари Харесай

Дилън Мур постигна връх в кариерата си с 5 RBIs, за да помогне на Mariners да победят Athletics 8-1

СИАТЪЛ (AP) — Дилън Мур удари хоумър с два ръна и имаше пет RBIs в кариерата, с цел да помогне на Seattle Mariners да победят Оукланд Атлетикс 8-1 в петък вечер.

Докато Маринърс се възвърнаха, с цел да отворят малко домакинство след загуба на три от четири в Минесота, непосредственото безпокойствие беше положението на титулярния питчър Брайън Уу, откакто той напусна с един навън в петия ининг.

Стартирайки за първи път за годината, откакто беше занимателен от болен лакът по време на пролетната подготовка, Уу позволи единствено едно попадение през първите четири ининга, единствено с цел да напусне играта, откакто накара Тайлър Содерстрьом да фаул навън зад трета база, с цел да отвори пета.

Екипът сподели, че Woo е отстранен заради защитни аргументи и ще бъде предоставена актуализация след играта. Уу позволи един удар, удари три и изхвърли един и хвърли 62 удара. Очевидното пострадване на Уу пристигна след дълъг престой на аварийна пейка, до момента в който Маринърс означиха пет гола в четвъртия ининг на...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР