Неведнъж сме писали за талантливата Крисия Тодорова , която цяла

...
Неведнъж сме писали за талантливата Крисия Тодорова , която цяла
Коментари Харесай

Всички знаем, че Крисия е сладурана, но само вижте кака й – секси-красавица! (СНИМКИ)

Неведнъж сме писали за надарената Крисия Тодорова, която цяла България обикна още като дете. Да, в този момент към този момент Крисия е пълнолетна млада дама, която неведнъж отхвърля да се преценява с упованията, които всички имат към нея и се пробва да върви по собствен личен път.

По-интересното е обаче, че Крисия, която е красива и чаровна, има по-голяма кака на име Тифани, която е даже по-красива и чаровна от дребната си сестричка, а съгласно познатите й умерено може да постави в дребния си джоб родните носителки на титли като „ Мис Плеймейт “, „ Мис България “ и така нататък

 Тифани Тодорова

Тифани е мегасекси…

Мацката е изцяло естествена красавица, а формите й са изваяни до съвършенство.

Редовно чаровната русокоска залива обществената мрежа с провокативни снимки, на които е много разголена и демонстрира свежа плът.

 Тифани Тодорова гадже

С гаджето са дружно от няколко години

Със сигурност интерес от мъжете към Тифани не липсва, единствено че хубавицата реже с изострен нож всички мераклии да завоюват сърцето й. Секси русокоската от години има връзка с футболиста Николай Ганчев. В момента мачото, който си ляга до сексапилната кака на Крисия, играе в „ Марек “ (Дупница), част от Втора лига на българския футбол.

 Крисия със сестра си

Двете с Крисия на бала й

Двамата с футболиста обожават да пътуват. В обществената мрежа могат да се открият много фрагменти от най-различни почивки. Една от най-предпочитаните дестинации за Тифани и гаджето й е Италия. Двойката обожава и нощния живот. Каката на Крисия и ритнитопковецът са засичани по нощни заведения и питейни заведения, където постоянно са в шумна компания.

 каката на Крисия

Сестрата на известната певица обича да театралничи и да демонстрира извивките на тялото си

На противоположния полюс пък е известната Крисия. Певицата не обича да споделя за персоналния си живот на никое място. Рядко се демонстрира даже в обществената мрежа. И даже крие кое е гаджето й.

Двете сестри обаче са извънредно близки. Стават още по-сплотени след гибелта на татко им Марин, който умря преди 2 години от инфаркт.

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР