Даряването на пари за благотворителност и за тези, които най-много

...
Даряването на пари за благотворителност и за тези, които най-много
Коментари Харесай

Кои са най-щедрите знаменитости в света

Даряването на пари за щедрост и за тези, които най-вече се нуждаят от тях, е нещо, което не всички звезди вършат, само че има някои известни персони, които постоянно споделят благосъстоянието си с хора в потребност. Ето по-извезтните от тях.

Матю Макконъхи - Освен че през годините е правил многочислени благотворителни дарения, той е основал и фондацията " Just Keep Livin ", в която са вложени над 2 милиона $ и която подкрепя просветителни стратегии.

Анджелина Джоли - Анджелина е добре известна с филантропичната си активност. Тя не просто подарява огромни суми пари за щедрост, а обича да се включва и да оказва помощ персонално.

Опра Уинфри - Освен че е една от най-влиятелните дами в света, тя е и един от най-големите донори за благотворителни дела. Всяка година Опра подарява големи суми на просветителни фондации и институции.

Ема Уотсън - Актрисата е толкоз отдадена на филантропичната и благотворителната си активност, че в действителност стопира кариерата си, с цел да оказва помощ на институции и да се знае повече за равенството сред половете в университетите.

Сандра Бълок - Сред другите дарения, които е направила през кариерата си, едно от най-забележителните е дарението на милион $ за организацията " Лекари без граници " в Хаити.

Киану Рийвс - Киану е един от най-щедрите холивудски артисти и е направил дарения за многочислени дела, като битката с левкемията и отбраната на децата. Той даже споделя заплатата си от " Матрицата " с каскадьорите във кино лентата.

Джордж Лукас - Джордж е вложил над 4 милиона $ в просветителната фондация " Джордж Лукас ", чиято задача е да стимулира младежите да бъдат виновни жители и да им помогне да осъществят фантазиите си.

Всеки миг е значим! Последвайте ни в  и , с цел да сте в крайник с тематиките на деня

 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР