Неудачите съпътстват живота на всеки човек. Но на някои хора

...
Неудачите съпътстват живота на всеки човек. Но на някои хора
Коментари Харесай

Пълен провал: 14 реални фейл истории

 неуспех

Неудачите съпътстват живота на всеки човек. Но на някои хора им върви по един специфичен метод. 

1. Днес блъснаха колата ми откъм гърба, до момента в който чаках на светофар. Беше инструкторът ми по кормуване.

2. Днес майка ми ми сподели, че би трябвало да отида доброволец в Африка. За да може „ да ти провърви, да хванеш малария и да се върнеш у дома измършавял “.

3. С мъжа ми от дълго време се опитваме да си купим жилище и да създадем истинско семейство. Току-що разбрах, че той е изхарчил 5000$ за комикси.

4. Отстъпих мястото си на възрастен мъж. Той ми се отблагодари, хващайки ме за задника.

5. След часове очакване на опашка най-сетне можех да се срещна с обичаната си група. След като си включих телефона, разбрах, че вместо фотография с обичаната ми група, приятелката ми си е направила селфи.

6. Днес желаех да оказа помощ на една бабичка, като й занеса чантите. Когато й предложих помощ, тя се усмихна. Но когато взеха една от чантите й, тя се развика. Нямаше по какъв начин да знам, че е глуха.

7. Пусках фойерверки по случай рождения ден на братовчед ми. Когато пристигна ред на огромното финално стартиране, прочетох върху кутията директива: „ За по-голяма зрелищност насочете тази страна към публиката “. След като възпламених всичко, осъзнах, че съм обърнал кутията с надписа от горната страна, в посока към себе си. Пуснах стотици фишеци към личното си семейство.

8. В 5:30 сутринта, когато спах надълбоко, котката ми реши, че най-опасното нещо, което би трябвало неотложно да нападна, е лявото ми зърно.

9. Докато бях в колата, се изплюх през стъклото. Стъклото се оказа вдигнато. Хората ме гледаха.

10. Изпратих на момчето, в което съм влюбена неизвестен любовен имейл. След секунда разбрах, че имейлът ми включва цялостното ми име и фамилия.

11. Когато предложих на мъжа ми да си вземем душ дружно, с цел да не хабим вода, той сподели: „ По-добре да страда природата, а не аз “.

12. Днес си счупих крайници. Мама сподели, че на следващия ден така или другояче ще отида на урок по тенис, тъй като парите не могат да се върнат.

13. Много пияна двойка паднаха през днешния ден в магазина, в който работя. Един от тях извика: „ Ей, пич, къде е пиячката? “ Щеше да бъде доста смешно, само че това бяха моите родители.

14. Изпуснах камерата си във водата. Добрата вест е, че е водонепроницаема. Лошата е, че я изпуснах от Лондонския мост. Заедно със фотосите и видеото от моето 4-месечно странствуване из Европа.

Източник: webmiastoto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР