Неслучайно една трева се препоръчва при главоболие, друга - при

...
Неслучайно една трева се препоръчва при главоболие, друга - при
Коментари Харесай

При Проблеми С Бременността: Могъща Билка От Царичина - Чудо, Ще Заченете!

Неслучайно една трева се предлага при главоболие, друга - при настинка, трета - при възпаления.Същото важи и за интервала на забременяване, както и за месеците по време на бременността. Още първоначално обаче е значимо да споменем, че при съществени здравословни проблеми най-важно е мнението на лекаря. Ако се доверите единствено на билките без консултация и не предприемете други ограничения, може да поставитездравето си в риск. Някои билки подкрепят фертилността, други - ембриона, трети - плода. Едни са подобаващи за мъжете, втори за дамите, само че има и такива, които въобще не се предлагат. За да се възползвате от благосъстоянията на тревите обаче, би трябвало да знаете силата, която имат.

Ефект
Има доста растения, които подкрепят и форсират процеса на зачеване, като цариче да вземем за пример. То е известно като знак на майчинството. Поради приликата му с майчин скут е било отдадено на богините на плодовитостта – Фрига при немските племена, Венера при римляните, Мария при християните. И през днешния ден се цени като универсално средство при женски заболявания и тонизиращо средство за матката. Подпомага овулацията, усъвършенства производството на хормона на жълтото тяло и по този метод спомага за зачеването и закрепването на оплодената яйцеклетка в матката. Дамяна пък възстановява равнищата на хормоните и укрепва репродуктивната система. Друг асистент в зачатието са малиновите листа. Те спомагат за здравето на матката и надлежно подготвят плода да се развива вярно. Копривата пък се предлага за създаване на маточната лигавица, чиято функционалност е доста значима за забременяване и изхабяване на плода. За контролиране на женските хормони добре въздействат листата на алената детелина, от които се вари чай. Отварата обаче би трябвало да се пие най-малко няколко месеца, с цел да се откри позитивен резултат. Девесилът подкрепя прикрепването на ембриона към матката. Пие се във втората фаза на цикъла в течение на 7 - 14 дни. Градинският чай, прочут още като салвия, също е изключително потребен за забременяване. Още от антични времена се е смятало, че той е вълшебна трева, изключително при лекуването на женско неплодородие, подкрепя повишаването на пълноценни фоликули и овулацията. Отварата от семената води до така наречен резултат на засмукване на шийката на матката, което улеснява прекосяването на сперматозоидите по пътя им към яйцеклетката. Въпреки изгодите му обаче бъдете доста деликатни при потреблението на култивиран чай – има заплаха от поява на алергия, а огромните дози могат да доведат до отравяне.

И това е забавно: С естествени блага можете да подсилите имунитета си - четете на най-полезния здравен уебсайт zdrave.to.

Проблеми
Някои билки са подобаващи при съответни и към този момент открити проблеми. Така да вземем за пример при дефицит на естрогени се предлага запарка от ортилия, която се използва три месеца поред с спиране по време на менструацията. Обикновено течността се пие или незабавно след кървенето, или във втората фаза на цикъла. В националната медицина постоянно се употребява и растението златен корен. То спомага при лекуване на мастопатии, миоми и фибромиоми на матката, ерозии на шийката на матката, ендометриоза, мъчителен и неточен цикъл, аменорея. Едновременният банкет на златен корен и хормони е несъответстващ, без значение дали те са синтетични или естествени. Билките, които би трябвало да се заобикалят в този случай, са хмел, детелина, сладостен корен и други хормоносъдържащи растения. Пачата трева има противовъзпалително деяние. Помага за съзряването на доминантния фоликул и повишаването на ендометриума, което постанова да се приема в първата фаза след менструацията. Живовлякът също бори възпалителните процеси, като неговите семена се употребяват при женско неплодородие, провокирано от инфектиране в тръбите. Бучинишът се употребява при лекуване на миоми, ендометриоза и всички типове хормонално неплодородие. При съществуването на мъжки фактор се предлага да се приема от двамата съпрузи. Единственото му противопоказание е цялостната непроходимост на маточните тръби. В процеса на лекуване изрично се изключва приемът на алкохол. Използва се под формата на капки. Растението е мощно отровно, по тази причина сред приема му и бременността би трябвало да има минимум един месец.

Токсично
И въпреки доста билки да оказват помощ за забременяване, множеството от тях би трябвало напълно да се заобикалят по време на бременността. Растенията, които имат хормонална интензивност, нарушават нужния за вярното протичане на бременността баланс. Други пък са маточни стимуланти и провокират контракции, като мащерка, листа от малина, упоменатия култивиран чай и доста други. Някои лечебни билки пък съдържат токсични субстанции, които могат да доведат до вродени недостатъци. Такова деяние имат туята, пелинът, зарасличето. Въпреки това някои от растенията са потребни изключително под формата на чай. Спокойно по време на бременността можете да пиете чай от липа. Той работи противомикробно, противовъзпалително и противоспастично. Чаят от мента пък работи ободряващо и е изключително удобен при простудни болести, а този от мащерка умерено може да размени утринното ви кафе. С него ще се почувствате по-свежи, бодри и здрави.

Женско биле за мъжете
Когато проблематичното забременяване е подбудено от мъжки фактор, то също може да бъде подкрепено от билки. Интересното е, че така наречен женско биле е едно от растенията, които въздействат при импотентност, понижена ерекция и неплодородие. То обаче е потребно както за мъжете, по този начин и за дамите. Билката китайски женшен обаче е напълно за мощния пол. Нейното деяние спомага за увеличение на броя сперматозоидите, а също по този начин и за тяхната скорост на напредване. Регулира равнищата на тестостерон при мъжете и е потвърдена при помощта за забременяване. Ленено масло също усилва мъжката фертилност и поддържа здравето на сперматозоидите.

Tags: ОЩЕ ЗА ЖЕНАТАМАСКИМЕХЛЕМИГРИМИРАНЕ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР