Китайската компания Xiaomi се опитва да увеличи обема на производството

...
Китайската компания Xiaomi се опитва да увеличи обема на производството
Коментари Харесай

Купувачите на базовата версия на електромобила Xiaomi SU7 вече няма да могат да избират марката на производителя на тяговата батерия

Китайската компания Xiaomi се пробва да усили размера на производството на електрическите автомобили SU7, показани в края на март, и затова подхожда допустимо най-прагматично към избора на снабдители на тягови акумулатори, както изяснява CnEVPost. От предходната събота клиентите на базовия вид на SU7 получават на инцидентен принцип транспортни средства, оборудвани с тягова батерия на BYD или CATL. Преди това, базовата версия на SU7 беше оборудвана извънредно с тягови акумулатори, създадени от дъщерното сдружение BYD FinDreams.

Въпреки това, от позиция на потребителя, характерностите на батерията няма да зависят изключително от съответния производител. И в двата случая това ще бъде LFP батерия, която обезпечава пробег от 700 км по цикъла на CLTC и също по този начин ви разрешава да запълните до половината от този запас за 15 минути благодарение на особено експрес-зарядно. Базовата версия на Xiaomi SU7 съставлява към 30% от поръчките, тъй че упоменатите промени ще обиден по-малко от една трета от всички купувачи на електрически автомобили. Между другото, интервалът на изчакване към момента надвишава седем месеца, само че с въвеждането през юни на двусменен режим на работа в завода в Пекин, където се създават колите от този модел, обстановката с доставките би трябвало да се усъвършенства. До края на тази година Xiaomi чака да създаде минимум 120 000 електрическия автомобил.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР