Неправителствената организация "Артилерия - генерал Владимир Вазов" в Плевен издаде

...
Неправителствената организация "Артилерия - генерал Владимир Вазов" в Плевен издаде
Коментари Харесай

Ученици издадоха сборник с есета Защо ще остана в България?

Неправителствената организация "Артилерия - военачалник Владимир Вазов " в Плевен издаде алманах с есета от националния конкурс "Защо ще остана в България? " Това заяви през днешния ден в пресклуба на Българска телеграфна агенция ръководителят на организацията о.з.подполк. инж. Радослав Георгиев.

Той посочи, че към оповестеното от сдружението креативно съревнование измежду възпитаници е проявен огромен интерес. В сборника са събрали произведения на 82-ма възпитаници от пет области в страната - Плевен, София, Търговище, Разград и Велико Търново. Георгиев разясни, че съдружие "Артилерия - ген.Владимир Вазов ", в което членуват най-вече офицери от запаса и запаса, работи от няколко години за родолюбивото образование на децата и младежите с доста учебни заведения освен от Плевен. Той уточни, че есетата са оценени от екип от четирима плевенски преподаватели.

Победила е Ивайла Линкова от 10-а клас на ПГ по ресторантьорство, търговия и обслужване в Плевен. Елеонора Бенова от 10-г клас на ПГ по електроника и химически технологии е втора, а трети - Валери Христов от 11-б клас от същата гимназия, уточни Георгиев.

Поощрения са присъдени на Жулиета Кръстева от ПГ с преподаване на непознати езици в Плевен и на Янислав Василев от ПГ по туризъм във Велико Търново. Определен е и притежател на Специална премия - Ивет Йотова от Природоматематическа гимназия в Ботевград.

Отличията ще бъдат връчени на празненство на 11 март 2019 година във Военен клуб - Плевен, прецизираха от сдружението. От сдружението през днешния ден оповестиха ново съревнование за есе на тематика "Защо обичам България? ", посочи о.з. подполк. инж.Радослав Георгиев.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР