ЛОНДОН (AP) — Съсобственикът на Манчестър Юнайтед Джим Ратклиф не

...
ЛОНДОН (AP) — Съсобственикът на Манчестър Юнайтед Джим Ратклиф не
Коментари Харесай

Ратклиф е „горд“ от спечелването на Ман Юнайтед от ФА Къп, но не споменава Тен Хаг в празничното съобщение

ЛОНДОН (AP) — Съсобственикът на Манчестър Юнайтед Джим Ратклиф не загатна мениджъра Ерик загар Хаг по име, когато го поздрави тима за финалната победа за ФА Къп против Манчестър Сити в събота.

Британският милиардер побърза да каже какъв брой е горделив, откакто видя Юнайтед да завоюва първия си трофей, откогато стана миноритарен акционер през февруари.

Юнайтед завоюва с 2-1 на Уембли, където Ратклиф присъстваше дружно с другите съсобственици. Но неналичието на директно споменаване на Ten Hag в приветственото известие на Ратклиф беше забележима в миг, когато бъдещето на холандеца в клуба остава нестабилно и има известия, че той е на път да бъде уволнен.

„ Това е Великолепно възприятие да спечелиш финала за ФА Къп на Уембли “, сподели Ратклиф в изказване. „ Манчестър Юнайтед явно не беше любимец за успеха през днешния ден, само че те играха с цялостна отдаденост и умения и надделяха един от великите тимове във футбола. Всички сме доста горди с играчите и личния състав, които работят неуморно, с цел да ги под...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР