Неотдавна екстравагантния певец Иво Димчев е получил покана от певицата

...
Неотдавна екстравагантния певец Иво Димчев е получил покана от певицата
Коментари Харесай

Иво Димчев: Отказаx на Луна да бъда неин вицепрезидент

 Неотдавна екстравагантния артист Иво Димчев е получил покана от певицата Луна, която се кандидатира за президент на България, да й бъде вицепрезидент.

Музикантът отхвърли, само че никога не зачертава опцията някой ден да влезе в политиката, предава БТВ.

" В първия миг мислех да затворя телефона, тъй като си споделих, че това е някакъв бъзик “, описа той за предлагането, което е получил.

" После разбрах, че е тя и е сериозна. “

Една от аргументите актьорът да откаже на Луна е, че родителите му и негови познати са го посъветвали да не го прави. Сред тях са били Азис и Мария Силвестър.

Иво Димчев сподели и част от изкуството, което има, в това число някои еротични картини, които е окачил в дома си. В дома му има и статуя на някогашния министър на културата Вежди Рашидов, която си е купил за 10 000 лв..

" Бях изпил две чаши вино и си споделих, че парите нямат значение. Мисля, че доста ми отива “, показа той за скулптурата, която съставлява козел. " Има нещо сатанинско в нея. “

Всъщност Димчев има и персонална причина да желае да купи статуя тъкмо от Вежди Рашидов. Той описа по какъв начин преди доста години скулпторът го е защитил против офанзивите на партия " Атака “, които са нападнали негов театър с обвинявания, че е порнография.

" Тогава Вежди Рашидов им отговори, че публиката взема решение дали един театър е порнография, а не министерството на културата “, описа Иво Димчев.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР