„Нека първо започнем с шега. Много червени вратовръзки вратовръзки имаше

...
„Нека първо започнем с шега. Много червени вратовръзки вратовръзки имаше
Коментари Харесай

Главчев попиля БСП за вота им на доверие към ГЕРБ! Обяви единствената им победа, но и подхвана Антон Хекимян

„ Нека първо стартираме с смешка. Много червени вратовръзки вратовръзки имаше преди мен. Дори и Вие сте с такава “, с тези думи Димитър Главчев стартира гостуването си в утринния блок на bTV при Антон Хекимян, където бе поканен да приказва за вчерашното разискване на вота на съмнение на Българска социалистическа партия към ГЕРБ.
„ Там (в БСП) има доста положителни публицисти. Кой спонсориран от страната, кой не. Те обаче не се славят с огромни експерти по националната сигурност. Да речем Славко Велков не беше там. Сигурно не беше, тъй като го е позор. Те причините им не костват, а са написани по материали от медиите. Кой да ги обори “, отсече някогашният началник на Народно събрание.
Нинова изригна поради ромите, биещи служители на реда и прикани: Хванете новия избягал задържан преди да си пусне брада!

По думите му вотът е бил в действителност неплатежоспособен.

„ Имаше една прожекция в залата. В която кой знае за какво Корнелия Нинова извика на помощ премиера Бойко Борисов “, сподели още Главчев.

Горещи пристрастености в Народното събрание: Цвета Караянчева и Нинова се скараха поради Борисов и още нещо (СНИМКИ)

„ Не е правилно, че депутатите на ГЕРБ не излязоха за реплики. Менда Стоянова незабавно разкри некомпетентността на Нинова. Явно Българска социалистическа партия по този начин са си решили – при започване на европредседателството направиха един избор на съмнение, в края отново. Просто тъй като по този начин са си намислили. Това от избор на съмнение, по този начин както го организираха сътрудниците от Българска социалистическа партия, се трансформира във избор на доверие “, разясни още Главчев.

„ Българска социалистическа партия отчитаха като своя победа това, че съм си подал оставката. Е, като виждам дълго време това ще им остане единствената победа “, отсече някогашният началник на Народно събрание.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР