Нека България бъде остров на здравия разум, остров на разумността.

...
Нека България бъде остров на здравия разум, остров на разумността.
Коментари Харесай

Костадин Костадинов очаква големи изненади на изборите

Нека България бъде остров на здравия разсъдък, остров на разумността. След изборите България може да се трансформира в един от водачите на Европейския съюз във връзка с груповия здравен разсъдък, стабилитета и нормалността в обществото. За това настоя водачът на " Възраждане " Костадин Костадинов пред Българска национална телевизия.  

По думите му на 14 ноември на изборите няма да избираме просто президент, парламент, а ще избираме сред безумието и здравия разсъдък, сред взаимозависимост и самостоятелност, сред " Възраждане " и съсипия. Историята на последните 32 години е продължаваща 32-годишна съсипия, уточни Костадинов.

На 14 ноември от Политическа партия " Възраждане " отива на референдум за бъдещето на България. Ние няма да избираме един или два вота, а три - президент, парламент и парламент, който да излъчи изпълнителната власт. Държавата ни се намира в обстановка, в която предкризисна, тъй като към момента нямаме постоянно държавно управление, което да вземе ограничения в една или друга посока. Служебното държавно управление се прави, че не съществува, обстановката с кораба на Камен бряг е единствено доказателство за това, уточни Костадинов.

Той счита, че може да има огромни изненади на президентските и парламентарните избори. 

Във връзка с шоковото повишаване на цените, Костадинов означи, че това е огромният проблем, който интересува всички. Европейската политика групово полудява през последните няколко години и това, което сега се случва не е изненада, добави Костадинов. Непрекъснатото конфронтиране с Русия действително видяно в един миг основава обстановка, че настоящите газопроводи са затапени или тяхното действие е затруднено, добави водачът на „ Възраждане “.

За цените на тока огромният въпрос е за какво не е направена АЕЦ „ Белене “, пита Костадинов. По никакъв метод не би трябвало да затваряме въглищните централи. Трябва да сътворяваме доста такива въпроси, тъй като в случай че АЕЦ „ Белене “ беше издигната, нямаше да има проблем с тока. Непострояването на централата е национално изменничество и дейности срещу републиката. Ако имахме направена АЕЦ „ Белене “ щяхме да бъдем в обстановката да предлагаме ток и всички да го купуват, безапелационен беше Костадин Костадинов.

По отношение на рецесията с ковид и незадоволителното имунизиране на популацията, Костадинов сподели, че не е антиваксър, само че това, което ни оферират като пробна течност, не е ваксина. Който желае да се имунизира, дано се имунизира, само че аз в никакъв случай не бих се ваксинирал против COVID-19. Нека от това, който се е ваксинирал, да не произтичат никакви права и обвързване, настоя Костадин Костадинов.

Според него не е правилно всяка вечер новините да стартират с преброяване на трупове.

Още:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР