Неизбеежното ще се случи във всеки момент.ЦСКА ще извърши нова

...
Неизбеежното ще се случи във всеки момент.ЦСКА ще извърши нова
Коментари Харесай

Съвсем скоро! Ето кой сменя Ел Маестро в ЦСКА

Неизбеежното ще се случи във всеки миг.

ЦСКА ще извърши нова треньорска промяна, в случай че Нестор Ел Маестро не победи в идното в събота от 21:15 ч. посещение на Берое. Тимът не завоюва и петия си дуел под управлението на младия експерт през уикенда, като направи 1:1 с Черно море вкъщи.
-->
Сърбинът с английски паспорт има едвам една победа, две равенства и две загуби от началото на втория си престой на „ Армията “ и до момента наподобява некадърен да изправи тима бързо на крайници след махането на Саша Илич.

Нещо повече – при нова издънка ще последва ориста му. Предстоящият сред 5 и 9 септември лагер в Тетевен пък съвсем несъмнено ще бъде воден от Стамен Белчев при подобен процес. Нестор Ел Маестро ще получи отплата от 3 заплати, в случай че бъде уволнен, написа „ България Днес “.

Той към този момент е минал по този път – при започване на 2019 година сърбинът бе махнат след няколко месеца работа на „ Армията “. „ Не е гратис да уволниш някого – коства пари. А какъв брой коства, постоянно е значимо, тъй като всеки клуб е бизнес “, сподели малко преди освобождението си тогава Ел Маестро.

Няколко седмици по-късно той се похвали, че си е тръгнал с добра наказателна клауза. „ Подписах контракт през лятото и ми заплатиха доста пари, с цел да съм отпред. Сега ми заплатиха доста пари, с цел да не повеждам повече тима. Няма проблем за мен “, предостатъчно разяснява Нестор пред словашки медии.

След мача с Черно море младият ментор бе изпратен с крясъци „ Оставка “ от трибуните. Той обаче няма желание да си потегля непринудено. „ Имам контракт до края на сезона, не мисля за оставка. Ние сме тим, в който към 30 индивида носят отговорност за това, което се случва. Може би аз съм най-главният. Сигурен съм, че качеството, което поставяме като старания и тренировки, е положително и ще даде положителни резултати “, безапелационен бе сърбинът.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР