Недоволство назрява в Дупница. С 200% ще се повиши цената

...
Недоволство назрява в Дупница. С 200% ще се повиши цената
Коментари Харесай

Недоволство в Дупница: Възможно ли е цената на водата да се повиши с 200%?

Недоволство назрява в Дупница. С 200% ще се увеличи цената на водата в града, в случай че бизнес проектът на оператора за район „ Кюстендилска вода “ влезе в действие. 

Новата цена ще бъде 3,65 лева, а хората в Дупница се притесняват, че това е опит да се банкрутира локалното ВиК сдружение.

Топлофикациите желаеха доста нарастване, само че регулаторът ще разиска минимално повишаване на парното - под 1% в цялата страна

Днес на митинг излезе целият Общински съвет, кметът на града, както и чиновници на ВиК-Дупница, които от два месеца не са взимали заплати. Жителите на града се причислиха към тяхното неодобрение.

„ Стачкуваме, тъй като няма заплати, няма материали, няма нищо. Нашите сътрудници от два месеца не са взимали заплати. Дрехи не са взимали. Обувки не са взимали “, изяснява Валентин Георгиев, чиновник на ВиК-Дупница.

Каквито и неточности да се намерят в изравнителните сметки, те са призвани да изчистя неяснотите, сподели инженер Камен Георгиев

„ КЕВР се оправдава с всевъзможни аргументи и не желае да прегледа бизнес проекта на ВиК-Дупница , което обрича сдружението на банкрут и той е тенденциозен. И за това ние желаеме оставката на Иван Иванов, ръководител на КЕВР “, безапелационен е Костадин Костадинов, ръководител на Общинския съвет в Дупница.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР