Недоволни депутати и активисти на ГЕРБ готвят бунтове срещу прегръдката

...
Недоволни депутати и активисти на ГЕРБ готвят бунтове срещу прегръдката
Коментари Харесай

Бунтове в ГЕРБ заради брака с ПП! Цели структури напускат партията

Недоволни депутати и деятели на ГЕРБ готвят протести против прегръдката с „ Продължаваме промяната “ – „ Демократична България “. Те са обезпокоени, че обединението ще срине внезапно доверието в партията, която е фактор в политиката почни 17 години.

Политолози са безапелационни, че заплахата е действителна, защото може да се получи резултатът на доминото около клиентелисткия модел на действие. Доста структури на ГЕРБ към този момент поглеждат към нови благодетели, с цел да запазят бизнеса си и сферата на въздействие по места, написа „ Галерия “.

Най-големите съперници на брака по сметка са Вежди Рашидов и Делян Добрев. Доайенът измежду депутатите даже е декларирал подготвеност да отстъпи мястото си на идващия в листата, само че да не взе участие в задругата с ПП-ДБ.

Реклама

По-кротко го раздава и Десислава Атанасова, въпреки че вътрешно умира от гняв за развоя на събитията. Юристката обаче е не по-малко ядосана на Бойко Борисов поради избора му за министър председател в лицето ма Мария Габриел.

Тя постоянно е считала родопчанката от Неделино за непознато тяло в ГЕРБ, което няма никакви заслуги за триумфите на партията.

За момента, обаче, вътрешен прелом е изключен, тъй като всички схващат, че ГЕРБ е Бойко Борисов, твърди вестникът. Според обявата краят на водача ще е край и за партията.

Затова е по-логично цели структури да търсят избавление поединично при нови господари по места – било то към президента Румен Радев или към новопоявили се фактори.

Източник: narod.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР