Не знам оттук нататък какви ходове са възможни. Оттук нататък

...
Не знам оттук нататък какви ходове са възможни. Оттук нататък
Коментари Харесай

Георги Ганев: Силно намаля възможността за съставяне на правителство

Не знам оттук насетне какви ходове са вероятни. Оттук нататък са юристите и не знам какво ще последва, в случай че не можем да изберем ръководител на КЕВР. Това сподели депутатът от „ Демократична България “ Георги Ганев в ефира на Нова телевизия.

Той по-скоро е последовател на тезата на Сашо Дончев, че ситуацията не е толкоз ужасно. „ Би трябвало да се откри отговор на въпроса до каква степен КЕВР може да взема решения без ръководител. Но това би трябвало да го кажат юристите “, съобщи Ганев.

Относно срещата, от която изтекоха записи и сложиха завършек на договарянията за сформиране на държавно управление, Ганев сподели, че е бил на това съвещание.

„ Смятам, че това, което се говореше, е естествена информативна среща. Това е безусловно наложително. Нямаше блъсканица, спряхме и изчакахме да се изключи звука, с цел да може да продължим да дискутираме. Аз не изпитвам никакво терзание от казаното на срещата “, съобщи той.

Според него доста мощно са се понижили вероятностите за сформиране на държавно управление.

„ Но да забележим дали въображението на политиците може ли да измисли нещо “, добави той.

Относно инфлацията и може ли да стартира да понижава след рекордните равнища, които доближи у нас, той сподели, че това е неприятно за семействата, само че се следи избран развой на понижаване на инфлацията.

„ Не приказваме за прекъсване на инфлацията, само че се следи спад на цените на обособени артикули “, съобщи той.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР