„Не вярвайте на фейкове, аз съм тук!“. Това казва президентът

...
„Не вярвайте на фейкове, аз съм тук!“. Това казва президентът
Коментари Харесай

Зеленски в ново видео: Не вярвайте на фейкове, аз съм тук!

„ Не вярвайте на фейкове, аз съм тук! “. Това споделя президентът на Украйна Володимир Зеленски в следващо видео от тази заран.

Обръщението е оповестено в обществените мрежи и в профила на украинския президент във Facebook.

На фрагментите той е в униформа, а към него се чуват сирени.

Гласът на Зеленски е муден и е очевидно извънредно изтощен.

Видеото е в отговор на слуховете, че президентът е изхвърчал със аероплан, или е избягал от страната.

" Президентът на Украйна Владимир Зеленски е напуснал Украйна и се намира в Полша ". Това заяви на 4 март ръководителят на Държавната дума Вячеслав Володин.

„ Зеленски напусна Украйна! Депутатите от Върховната Рада споделиха, че не могат да стигнат до него в Лвов. Сега той е в Полша “, написа Володин в профила си в Telegram.

Същевременно " Украинска истина " разгласи, че това е фалшификат, който изрично не дава отговор на истината. " В Херсонска област окупаторите популяризират подправена информация, че президентът Зеленски е напуснал Украйна. НЕ Е ВЯРНО. " От изданието цитират и думите на Олена Шуляк, водач на партия " Слуга на народа ", която съобщи: " Президентът е в Киев. Той е със своя народ! Това, което окупаторите излъчват в Херсонска област, е неистина. "

Затова през вчерашния ден президентът разгласява свое видео на фона на основни здания в Киев. Той беше съпроводен от началника на своя кабинет и от основни министри в държавното управление на страната.
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР