Министърът на туризма Евтим Милошев се срещна с д-р Франк

...
Министърът на туризма Евтим Милошев се срещна с д-р Франк
Коментари Харесай

Милошев на среща с шефа на морските ни летища

Министърът на туризма Евтим Милошев се срещна с доктор Франк Кванте – глaвeн изпълнитeлeн диpeĸтop нa „ Фpaпopт Tyин Cтap Eъpпopт Meниджмънт “ AД, опepaтop нa Лeтищe „ Bapнa “ и Лeтищe „ Бypгac “.

„ Знам и правя оценка високо ролята както на „ Фрапорт “ АД, по този начин и Вашата персонална, в развиването на туризма у нас. Нашият туристически артикул не би реализирал мечтаните резултати, в случай че нямаме добра въздушна съгласуваност “, сподели министър Милошев по време на срещата.

Д-р Кванте също изрази признателност към взаимната работа до този миг с Министерството на туризма и показа своите оферти и тактики за повишение на туристопотока по българското Черноморие.

„ Сред вероятните решения за превъзмогване на спада от 49% на немския пазар в последните години е бъдещото съдействие сред немската самолетна компания SunExpress и българската – Електра Еъруейс. Ние като летищен оператор ще подкрепим това съдействие, тъй като сме сигурни в неговия триумф “, съобщи доктор Кванте.

По време на срещата бяха разисквани и идните пътуващи събития, които показват страната ни пред жители и бизнеса в разнообразни европейски страни, като Полша и Англия. Събитията са проведени от Министерството на туризма и Сдружение „ Алианс Българско Черноморие “, като последното събитие се организира в Полша при засилен интерес от близо 40 представители на разнообразни локални туроператори, сътрудници и публицисти. Събитието се организира в границите на 4 дни – от 22 до 25 април, в градовете Гданск, Познан, Вроцлав и Варшава.

Министър Милошев и доктор Кванте разискаха взаимните и дейности на министерството и сдружението при подготовката за провеждането на опознавателен тур за опциите за туризъм в България и в Германия през октомври.

„ Това е извънредно значимо, тъй като подготовката на летния сезон за 2025 година би трябвало да стартира през есента на актуалната година “, означи министърът на туризма и акцентира нуждата всички страни, които показват туристическия артикул у нас, да работят дружно.
Източник: plovdiv-online.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР