Изненадващо ли е, че за първи път от десетилетия в

...
Изненадващо ли е, че за първи път от десетилетия в
Коментари Харесай

Медведев: Атентатът срещу Фицо показва същността на Нова Европа - дебилно русофобска и безмозъчна

" Изненадващо ли е, че за първи път от десетилетия в Европа беше осъществен опит за ликвидиране на политик, заел рационална позиция по отношение на Русия? Между другото, никога не е проруски. Просто прагматик и нерусофоб. "

Това написа в Телеграм заместник-председателят на съветския Съвет по сигурността и някогашен президент и министър председател на РФ Дмитрий Медведев.

Ето какво написа още той:

Разбира се, че не е изнедващо. Р. Фицо, с който поддържам връзка от 2008 година, въплъщава онази част от европейския истаблишмънт, която не е изгубила връзка с действителността и не желае нейните жители да се трансфорат в сива радиоактивна пепел. И несъмнено, той стана цел. В Европа има единствено няколко персони като словашкия министър председател. И те би трябвало незабавно да се погрижат за сигурността си.

Да, този, който извърши атентата, е гневен маргинал от интелигенцията. Един тип Гаврило Принцип (босненски сърбин, югославски националист, умъртвил австрийския ерцхерцог Франц Фердинанд, което става мотив за експлоадирането на Първата международна война, бел. ред.) наобратно. Да, той не харесвал Фицо. Написал е какви ли не нелепости.

Но дейностите му покават същността на нова Европа – дебилно-русофобска, васално-разюздана и изцяло безмозъчна. Не искаща да осъзнае съществени неща. Готова да хвърли своите жители в пещта на егоистичната американска политика. Европа на подлите дегенерати, невежи за историята си.

Затова Макрон, Сунак, Шолц и Фон дер Лайен към момента може да не се тревожат за кожите си.

Засега.

А на Роберт Фицо поисквам да се възвърне допустимо най-бързо от тежките рани!

 

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР