Потегли шествието на футболистие и феновете на Ботев със спечелената

...
Потегли шествието на футболистие и феновете на Ботев със спечелената
Коментари Харесай

Шествието на Ботев Пд тръгна към центъра, отцепени са булеварди СНИМКИ

Потегли шествието на футболистие и почитателите на Ботев със извоюваната четвърта Купа на България. Бултрасите се бяха събрали пред Колежа, където дойдоха футболистите на " жълто-черните ", предава

По първични данни те щяха да се движат на шествието с открит рейс, само че защото той се е развалил, ще бъдат транспортирани с клубния им рейс. На място има и няколко пикапа, в които има почитатели на Ботев, както и засилено полицейско наличие. 

" Купата е наша! " и " Жълти богове ", скандират футболните ентусиасти, като множеството са облечени с фланелки с номер 4, което символизира четвъртата извоювана купа.

Капитаните на Ботев Ивелин Попов и Лъчо Балтанов и треньорът им Керкез са в кабрио дружно с купата и предвождат шествието.

Шествието потегли малко след 18:00 часа, като ще приключи в 19:12 часа пред Общината, когато футболистите вдигнат Купата от терасата на Общината.



Феновете ще преминат през следния маршрут, както беше и през 2017-та година: 

бул. „ Източен “, бул. „ Княгиня Мария Луиза “ (тунела под Пощата), ул. „ Преслав “, пл. „ Гроздов пазар “, пл. „ Стефан Стамболов “, Община Пловдив. 

Шествието наложи и смяна в придвижването. За времето от 17:00 до 19:00 часа поетапно ще се стопира придвижването на моторни транспортни средства по пътя на шествието. 



Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР