Не се интересувате много от началото на новия месец, защото

...
Не се интересувате много от началото на новия месец, защото
Коментари Харесай

Очаквайте добри новини през септември, Стрелци

Не се интересувате доста от началото на новия месец, тъй като сте прекомерно заети да се занимавате с персоналните си каузи. Да не би дребните дразнители от края на август да превземат персоналния и професионалния ви живот? Със сигурност! Трудно ви е да излезете от тази адска серпантина, само че не е невероятно. Звездите ви поучават да потърсите помощ от околните си, да потърсите поддръжка, ще се почувствате по-добре. Към 6-ти шансът е на ваша страна.

Планетите се подреждат по този начин, че ви дават действителни благоприятни условия за прогрес. Ще има върху какво да акцентирате. Тъй като положителните вести в никакъв случай не идват сами, в любовен проект планетите ви обезпечават благоприятни условия за съблазнявани! Ще бъдете очаровани от някого, който ще ви накара да се отпуснете и да се отворите прочувствено.

Съвет на месеца: Достатъчно е да намерите малко мотивация и машината е пусната в деяние! Така че възползвайте се от непредвидената обстановка, която планетите са ви подготвили и действайте. Осмелете се да се насочите към новостите; това ще ви донесе единствено изгоди.

 
Източник: dama.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР