Не съм изгонена от БНТ. Така Мира Добрева коментира новината“,

...
Не съм изгонена от БНТ. Така Мира Добрева коментира новината“,
Коментари Харесай

Мира Добрева: Не съм изгонена

" Не съм изгонена от Българска национална телевизия. " Така Мира Добрева разяснява " новината “, че е прокудена от държавната медия. Повод за мълвата, че обичаната водеща е навън, бе прекъсването на предаването " БHT на 60 “. И оттова заваляха слуховете за раздялата на Добрева с малкия екран.

" Българска национална телевизия просто спря предаването. Не знам каква е повода. Аз бях водеща по заменяне. За доста малко време бях лице на предаването “, изясни пред " България Днес “ Мира. Въпреки че към този момент не е лице на " Българска национална телевизия на 60 ", тя продължава да работи по своя план в държавната телевизия " Отблизо с Мира “. Водещата е продуцент на предаването, което е в ефира към този момент 11 години. " Дори сега фотографирам епизод ", посочи пред вестника Добрева.

Телевизионерката е една от най-емблематичните водещи на Българска национална телевизия. На " Сан Стефано “ 29 е минала огромна част от живота ѝ. " Една телевизия не би трябвало да отглежда хората или пък да са до дълбока напреднала възраст в дадена медия. Не съм си тръгнала от Българска национална телевизия. Не съм се и замисляла да го направя. Но в случай че някой ден ми кажат: " Трябва да се разделим! “, ще го направя без никакви драми “, изясни Добрева.

За новата година водещата си пожелава да има още повече мотиви за усмивки. " Да чета повече, да пиша повече, да понижа темпото, да се изплъзна на динамичността, да оставя на каданс хубавите моменти от живота. Ей такива неща ще желая от новата година. И още нещо. Догодина да сме толкоз хора на масата, колкото сме и в този момент. А на тези, които отлетяха, в случай че бих могла, бих споделила, че са си с нас. Дори повече отпреди “, прибавя Добрева.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР