Не приемам поведението на Татяна Дончева. Първо опита да се

...
Не приемам поведението на Татяна Дончева. Първо опита да се
Коментари Харесай

Настимир Ананиев: Страхът от Петков и Василев е много голям

Не одобрявам държанието на Татяна Дончева. Първо опита да се договаря с Българска социалистическа партия за общо присъединяване в изборите. После изникна абсурда с 500 К. Това преля чашата и взехме решение " Волт " да напусне " Изправи се БГ! Ние идваме! ".

Това съобщи в предаването " Лице в лице " по БТВ ръководителят на Политическа партия " Волт " Настимир Ананиев. Той разяснява и пописаното съдружно съглашение с новата групировка " Продължаваме промяната " някогашните служебни министри Кирил Петков и Асен Василев.

" Договор за честност ще подписват всички кандидат-депутати от нашата коалиция. Структурите на " Волт " ще вземат решение кои ще са претендентите за депутати от нашата партия. Ако сътрудниците решат и ме предлагат, ще вляза в листите. Нямам проблем да подпиша контракта за честност. Аз се поверявам на тези хора, тъй като те демонстрираха, че имат воля да се борят с корупцията. За три месеца те демонстрираха с действителни каузи, а освен на думи, че могат да свършват доста и съответна работа. Ние просто им предоставяме опция да се явят на изборите, тъй като в България законите и разпоредбите са такива ", добави той.

" Ние декларирахме предходната седмица, че харесваме доста Петков и Василев и техният профил е доста непосредствен до нас. Истината е, че ние ги потърсихме първи, тъй като доста ни харесват всичките има хрумвания. Няма цена за това да сме мандатоносители. Страхът от тяхната групировка е доста огромен и това е видно от реакциите на всички партии на статуквото, както и провалените нови партии. Ние даваме доверие и не сме поставяли никакви условия за това да бъдем мандатоносители. Веднага се съгласихме претендентите да бъдат обсъждани дружно на съдружен съвет и да дават отговор на избрани условия. Много значимо е, че финансирането на обединението ще е транспарантно. Не сме разговаряли по тематиката за разпределението на партийната дотация. Разбрали сме, че преди изборите ще подпишем съглашение и по тази тематика ", разкри Ананиев.

" Посъветвал съм Кирил Петков и Асен Василев да си записват марката " Продължаваме промяната ". Промяната в България би трябвало да се случи. Аз персонално виждам реализацията на тази смяна в Петков и Василев. Те съумяха да се преборят и за актуализацията на бюджета, което демонстрира диалогичност и съответна мисъл. Пари в страната има. Няма потребност се подвигат налозите. Пълна неистина е, че съм консултант на сегашния министър на стопанската система ", приключи Настимир Ананиев.

Бел.ред.
2 509 864 българи обявиха на, че депутатите би трябвало да се избират на мажоритарни избори в два тура, само че политическия хайлайф и неговите кукловоди не разрешават това да се случи, а в техните медии тематиката е табу.

Легитимни ли са за Вас определените по-късно парламенти?

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР