Не отговорих на човека, който ми отправи заплахата онлайн. За

...
Не отговорих на човека, който ми отправи заплахата онлайн. За
Коментари Харесай

Ицо Хазарта не отговорил на заплахата, но показал как му подействала

" Не отговорих на индивида, който ми насочи опасността онлайн. За мен по-важно беше да покажа по какъв начин тя ми е подействала ". Това съобщи пред bTV депутатът Христо Петров, прочут oще като Ицо Хазарта.  

Хазарта увери, че се усеща спокоен за себе си, само че акцентира, че има доста способи да се навреди на един човек и те не са безусловно свързани с физическо посягане.  

" Не мога да бъда сигурен дали създателят на това обръщение беше в пленарната зала. Може би за себе си мога, само че в случай че отговоря непосредствено на този въпрос, това би ме сложило в доста особена обстановка ", означи депутатът.
Журналист към Ицо Хазарта: Кой те заплаши, момченце?
Журналистът Веселин Желев насочи серия от въпроси към депутата Христо Петров, по-известен като Ицо Хазарта. Припомняме, че от трибунат...
Прочети повече
Петров уточни, че е оповестил своята мотивация да поддържа " Продължаваме промяната ", само че в случай че е желал да подаде сигнал в прокуратурата, е щял да го направи. По-рано тази седмица той съобщи, че няма да спомага на държавното обвиняване, до момента в който Иван Гешев е основен прокурор. Според него ролята на обвинител №1 е да пази няколко български жители, а не всички, както му е вменено по закон.  

Запитан по какъв начин се усеща, че е победил Бойко Борисов и Корнелия Нинова на изборите, Петров означи, че очевидно хората са желали да изберат естествен човек. " Хората чакат смяна. Очакват нещо друго от това, което са получили до момента. Според мен има значение, че тези хора ме познават. Те чакат нещо друго ", разяснява той.  

Хазарта акцентира, че разчита на хората, поради които се е решил на тази стъпка - Кирил Петков и Асен Василев, както и на Николай Денков, който по негови думи е удивителен в своята сфера.

" Това, което желая да трансформира, е децата да стартират да вървят с интерес на учебно заведение. Да не е наказването и страхът от двойката водеща мощ. Ние като страна имаме голяма потребност от напредък в образованието ", безапелационен бе Петров.  
Прокурори дойдоха в Народното събрание, с цел да връчат писмо на Ицо Хазарта
Народният представител от парламентарната група на " Продължаваме промяната " Христо Петров (Ицо Хазарта) разяснява в обществената мрежа, ч...
Прочети повече
На въпрос по какъв начин ще се сработи обединението, Хазарта даде образец с Холандия, където от години ръководството е в ръцете на обединения.  

" Хората не дават еднолично властта на някого, те споделят, че би трябвало да си говорите. Аз се отнасям с почитание към безусловно всички в Народното събрание. Те, за разлика от хората във " Facebook ", са поели отговорността да работят - може да е за персонална полза, може да е за изгодата на страната, само че са поели отговорността ", акцентира той.  

Запитан за какво първо е отказал на Петков да влезе в политиката, Петров сподели, че всички казвали " не ". Той самият не харесвал тези, които споделят " да ".

Още:

Още от ПОЛИТИКА:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР