Не губя равновесие от високото и не търся вратичката на

...
Не губя равновесие от високото и не търся вратичката на
Коментари Харесай

Гълъб: Не губя равновесие от високото

Не изгубвам равновесие от високото и не диря малката врата на закона.

Това сподели служебният министър председател Гълъб Донев по време на церемонията по встъпването в служба на служебния кабинет.

В подобен миг нормално се изрича признателност за доверието и се декларира подготвеност за справяне с голямата отговорност, с която е обвързван постът на министър-председателя. И аз ще го направя, тъй като знам от персонален опит, че отговорността към хората и тяхното доверието те пазят от загуба на равновесие, без значение какъв брой високо в управническата подчиненост в страната се намираш, разясни той.

Президентът Румен Радев, който назначи четвърто служебно държавно управление, не скри тежките си рецензии към ръководството на Кирил Петков и компания, които пристигнаха на власт точно с негова помощ – първо като служебни министри, а след това и като спечелили машинния избор предходната есен.

Пред новите министри Радев уточни, че поемат ръководството във вихреща се инфлация, обедняване, непостижими цени на горивата и енергоносителите, липса на газ за зимата, нормативен блокаж и разпадаща се пътна мрежа.

Това е четвърто служебното държавно управление, което назначавам. На вас се пада отговорността да се справите с провокации, които бяха спестени на предходните три служебни кабинета. Вие поемате отговорност за ръководството на България в сложен миг, означи президентът.

ВСИЧКО ДОТУК ЗА #4 СЛУЖЕБЕН КАБИНЕТ НА РАДЕВ – В ТАГ СЛУЖЕБЕН КАБИНЕТ
Източник: plovdiv-online.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР