Не е тайна, че отборът на Реал Мадрид иска силно

...
Не е тайна, че отборът на Реал Мадрид иска силно
Коментари Харесай

Операция Мбапе“ вече е в ход

Не е загадка, че тимът на Реал Мадрид желае мощно да вземе звездата на Пари Сен Жермен Килиан Мбапе и с неспокойствие чака 1 януари 2022 година. Това е денят, в който най-сетне могат да стартират свободни договаряния с нападателя.

„ Marca “ оповестява, че „ Операция Mbappe “ към този момент е в ход, защото „ Лос бланкос “ се стремят да си обезпечат услугите на французина колкото е допустимо по-рано. Настоящият контракт на международния първенец с ПСЖ изтича в края на сезона, което значи, че той може да стартира да подпише прелиминарен контракт с различен клуб от началото на януари, в случай че реши да не преподписва с парижани.

Реал Мадрид има вяра, че 22-годишният нападател ще се придържа към първичния си проект, макар че имат дребни опасения, че ПСЖ може да го убеди да подпише удължение на договора. Парижани ще показват финалното си предложение за нов контракт, съгласно който Мбапе ще получава по 25 милиона евро на година.

Изданието в допълнение прецизира, че от Реал не изключват опцията да предложат на ПСЖ трансферна сума още тази зима и да не чакат Мбапе до лятото. През лятото „ кралете “ изпратиха две предложения в последните дни от трансферния прозорец, които обаче бяха отхвърлени от парижани.

Освен това „ Marca “ написа, че положителната форма на Винисиус Жуниор няма да попречи на проектите на Реал за Мбапе. На „ Сантиаго Бернабеу “ желаят да имат двамата млади нападатели, които ще играят съществена роля във възобновяване на Реал Мадрид.

Real Madrid are counting down the days.
— MARCA in English (@MARCAinENGLISH)
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР