Не е страшно да правите грешки, без грешки няма да

...
Не е страшно да правите грешки, без грешки няма да
Коментари Харесай

7 грешки при подбиране на дрехи през зимата

Не е ужасно да вършиме неточности, без неточности няма да има верни решения.

Грешка 1. Неподходящи облекла и обуки

Най-популярната неточност е да КУПУВАТЕ ДЪНКИ С ПАНТИ, ОБУВКИ НЕПОДХОДЯЩИ ЗА ВАШИЯ ФИГУРА.. Не всички облекла пасват идеално на вашата фигура. Взима се междинна „ фигура “ и се шият облекла, а девойките към този момент я приспособяват за себе си: вършат дължината по-къса, леко зашиват талията. Да, би трябвало да се „ объркате “, само че не се поставя и продължава, само че резултатът си заслужава.

Грешка 2. ВЪЗСТАНОВЯВА

Когато девойките осъзнаят, че тесните дънки не са най-хубавата концепция в стила, тогава стартират безкрайни обрати. Най-добре е да сложите необятни, прави дънки, а не тесни. Най-вече краката страдат от това ( дължина и форма).

ГРЕШКА 3. ЗАКЛЮЧЕНА ЖИЛЕТКА

Ако желаете да носите яке през зимата и през лятото “, тогава не забравяйте да измерите с него компактен, обемен пуловер. Трябва да се чувствате комфортно в придвижване. Ключът към комфортната дреха е, когато нещата които пробвате не затрудняват придвижванията ви. Ако има най-малко едно „ ограничаване “, тогава тази дреха не е вашата.

ГРЕШКА 4. Обемният пуловер е изцяло запълнен с тесни джинси, панталони.

Ако дъното седи прекомерно компактно, не е допустимо да напълните пуловер добре, защото има прекомерно малко място, пробвайте се да попълните единствено част от пуловера (отпред или отстрани). За да не получите близалка.

ГРЕШКА 5. Тънка талия в тесни облекла

Разбирам желанието постоянно да наблягам талията, само че от време на време не наподобява по този начин, както бихме желали. Тънкият колан наподобява прекомерно „ тънко “ на фона на обемни връхни облекла, да не приказваме за обстоятелството, че се „ натрошава “ при вървене. По-широката алтернатива е доста по-добра.

ГРЕШКА 6. Шал като късмет за покритие нагоре

Шала е нужен за вашия външен тип за топлота,, само че не и с цел да прикрие остарелите връхни облекла. Не е належащо да го „ слагате “, по-добре е да изчакате идващите отстъпки и да купите нова връхна дреха.

ГРЕШКА 7. ГОЛЕМИ ЗА ПАНТИ.

Едно предписание при избор на панталони е плюс няколко сантиметра по отношение на размера на корема и талията. И без значение по какъв начин бихме желали да скрием нещо, свободният пуловер може да поправя талията, корема.

Прочетете обявата в Instagram. Особено мненията. Не забравяйте да се абонирате за моя Instagram и този канал за модата.

Имайте положително въодушевление и бъдете стилни.

Източник: apetiten.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР