Не безброй, а четири жалби. Пропуски сигурно има някакви, действали

...
Не безброй, а четири жалби. Пропуски сигурно има някакви, действали
Коментари Харесай

Вътрешният министър за знаково убийство: Всичко направихме, той я застреля на другия ден

" Не безчет, а четири тъжби. Пропуски несъмнено има някакви, работили са акуратно. Веднага започнахме да работим... е, на другия ден той я убива. Всичко това, което е трябвало да създадем, е направено. " Това сподели министърът на вътрешните работи Валентин Радев по отношение на убийството на 42-годишната Елена, която беше убита от брачна половинка си измежду бял ден в ж.к. " Лагера ", след подадени няколко тъжби от нея за тормоз и нарушение на ограничаващата заповед от брачна половинка ѝ Венцеслав.
Радев въпреки всичко призна пред bTV, че е имало проблем с регистрирането на оръжието на килъра, който още не е обяснен. Вчера, 31 август, основният секретар на Министерство на вътрешните работи Младен Маринов дефинира казуса като " пропуск от чиновник ", който не е прибрал в точния момент револвера на 62-годишния Венцеслав. Разрешителното за оръжието е било изтекло от 9 години!
Открита е колата, с която е бил похитен Адриан Златков. Тя е с марка " Шкода " и е била опожарена. Установяваме дали тъкмо това е автомобилът, от къде е и така нататък Това сподели Радев за случая с 25-годишния наследник на притежател на автокъща, който изчезна в региона на село Герман.
" Много сме загрижени за Адриан, за фамилията му и изобщо да решим случая. Ако аз ви давам отговор на тези въпроси, го слушат и неприятните и тези, които са създали това действие. Нямам да и дам информация, с риск да не ви оповестяваме и на вас. Няма да им даваме информация за да стигнем бързо до тях ", безапелационен бе министърът.
Той посочи, че се търсят всевъзможни версии и връзки: " Последното похищение е през 2013 година Пикът беше 2008-2009 година Последните 4-5 години този феномен го няма. Работим с всички сили ".
На въпрос дали се връщат времената на " Наглите ", Радев отговори: " Няма условия за такова нещо. "
По думите му телефон 112 няма да стопира: " Имам увещание от компанията. Не може да ми слагат условия. Да, и ние не сме били правилни, само че не по този метод трябваше да бъдат водени договарянията с моите специалисти. До до един месец ще стане ясно. Сега съществуващата платформа система работи дейно. "
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР