Не бъдете обсебени от целите сиДа, целите са важни, но

...
Не бъдете обсебени от целите сиДа, целите са важни, но
Коментари Харесай

Ако искате да промените живота си, направете тези неща

Не бъдете захласнати от задачите си

Да, задачите са значими, само че в крайния резултат главното е щастието и удовлетворението от постигането на задачите. Не става въпрос за медали, похвали, пари и други сходни. Всичко това са прелестни изгоди, само че те избледняват пред същинската премия - какъв брой добре сте се чувствали по пътя към реализиране на задачата си. Може да си мислите, че щом постигнете задачата си, животът ви ще бъде съвършен. Но какво в действителност се случва? Просто казано, доста къс изблик на наслада, а по-късно и сериозен крах. В последна сметка си мислите: „ Какво в този момент? “ Главното е пътят, по който минавате, главното са възприятията. Когато се стремите да постигнете задачите си, вие преодолявате рестриктивните мерки, които сте си сложили за себе си. Това е хубаво. Когато имате цел, се научавате да се фокусирате и контролирате себе си. Това също е хубаво. Моментът за реализиране на задачата е прелестен, само че също по този начин са приятни и моментите, които сте претърпели по пътя към тази цел.



Бъдете признателни!

Лесно е да си признателен за всички хубави неща в живота и даже за дребните уроци, плесници и „ нали ти споделих “. Но пробив в развиването се случва, когато можете да бъдете в действителност признателни за всичко. Дори огромните компликации могат да станат скъпи, в случай че можете да научите урок от тях.

Вие сте основателят на живота си.

Благодарността за всичко значи, че ставате мощно развъртян и мощно съзнателен човек. Правенето на медитация два пъти дневно също е доста прелестно. Просто не можеш да се поддадеш на вълнения или паники, когато кажеш от все сърце „ Благодаря! “. Поставете си цел да назовавате всеки ден най-малко 20 неща, за които сте признателни. Когато започнете, няма да желаете да спирате!

Вземете решение незабавно, че сте основателят на живота си

Всички решения, които сте взели, са ви довели до мястото, където се намирате в този момент (погледнете дома си, обстановката в връзките, кариерата, финансовото състояние и т.н.). Дори да не ви харесва това, което сте създали, прелестно е, че сте го създали. Вие. Никой различен. Всичко, което ви заобикаля, сте изтеглили или основали посредством вашите избори. Не се обвинявайте в несъвършени избори. В по-голямата си част те са направени неумишлено и са основани на съответните вярвания (повечето от които сте възприели, без даже да го осъзнавате). Изборите ви бяха съвършени, тъй като ви доведоха до мястото, където сте в този момент... до осъзнаването, че имате невероятна мощ. Разберете го!

Източник: iwoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР