Назначението на Саша Илич за треньор на ЦСКА предизвика широк

...
Назначението на Саша Илич за треньор на ЦСКА предизвика широк
Коментари Харесай

Фенове на ЦСКА: Оставете Саша Илич да работи

Назначението на Саша Илич за треньор на ЦСКА провокира необятен отзив в алената общественост. Прави усещане, че огромна част от " алените " последователи са позитивно настроени към идването му, само че показват подозрение, че ще получи нужната поддръжка и доверие. " Тема спорт " показва част от мненията на почитателите във Facebook.

Васил Вълчев: Човекът вдъхва доверие! Няма да му е нужна акомодация към родната джунгла, защото идва от сходна. Знае тежестта на фланелката. Млад и перспективен, в чудесна футболна възраст за треньор. Говори сдържано, наподобява крепко стъпил на земята и звучи мъжки. Единственото, което би трябвало, е и ние, и управлението да го оставим да работи!

Иван Чолев: Дано най-сетне забележим един атакуващ ЦСКА, каквато е и философията на Саша Илич.

Koko D. Nunkov: Най-хубавото е, че се видя същинска битка от страна на управлението да го притеглим. Надъхан и с хъс човек, който съм сигурен, че ще донесе позитиви за ЦСКА!
 Филип Филипов: В ЦСКА ще има съществени промени, финалът беше последната капка
Филип Филипов: В ЦСКА ще има съществени промени, финалът беше последната капка

" Искаме да решим проблемите и да дадем отговори за бъдещето на клуба "

Пак Ас Атаназ: Надявам се към този момент да няма връщане обратно и въртене на остарели муцуни - Белчев, Пенев, Младенов... Футболът се развива и няма време за сантименти. Футболът от дълго време не е надъхване, бягане и лежане на остарели лаври.

Sasho Mutata: Млад, надъхан, добър избор, НО този път би трябвало да го оставите да работи и да имате връзка с него. В противоположен случай ще докажете на всички, че НЕ ИСКАТЕ да управлявате ЦСКА обикновено.

Dimitar Hristov: Млад, до неотдавна деен играч, със солидна визитка, който знае какво е да си първенец. Умерен оптимист съм.

Ivan Panayotov: Сърбите са чешити и мъчно търпят външна интервенция. Дано и Илич да е сериозен. Преди години Йешич ме завоюва с думите " Заедно можем "! След това пристигнаха и резултатите. Имаше страхотна симбиоза треньор-играчи!

Alain Delon: Сърбите си имат мощна треньорска школа, не са като нашите бездарници. Дано да овладее тая пасмина и направи мощен тим.

Plamen Georgiev: Не че желая да скапва хубавия миг, само че какъв брой треньори видяхме да идват с новаторски решения и предпочитание за работа и на какъв брой в действителност им се позволи да работят?

Ruslan GP: Абсолютно чакам и се надявам да научи езика! Това е почитание и обвързване за всеки човек, работещ/живеещ в чужбина. Аман от преводачи 7 години.

Ники К.: Офанзивен футбол и повече голове ще върнат доста хора на стадиона!

Stanyo Atanasov: Пичага е, но воли чашката. Инфо от първа ръка.

Иван Стоев: Ако не почнат договаряния зад тила му в средата на ноември, значи ще изкара до март. Стара китайска мъдрост.
 Жорди Кайседо към този момент не влиза в сметките на Бешикташ
Жорди Кайседо към този момент не влиза в сметките на Бешикташ

Вижте подробности
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР