Найджъл Фараж, един от най-големите защитници на излизането на Великобритания

...
Найджъл Фараж, един от най-големите защитници на излизането на Великобритания
Коментари Харесай

Българомразецът Фараж изненадващо призна: Брекзит се провали!

Найджъл Фараж, един от най-големите бранители на излизането на Англия от Европейския съюз, счита, че Брекзит се е провалил, написа европейската редакция на Politico, представена от.

Говорейки в програмата Newsnight на BBC в понеделник вечерта, някогашният водач на партията за Брекзит – една от най-известните фигури в цялата акция – призна, че Обединеното кралство не е спечелило стопански от напускането на блока.

" Страхувам се, че Брекзит потвърди, че нашите политици са толкоз безполезни, колкото комисарите в Брюксел. Ние се справихме с това тотално зле “, съобщи Фараж, отговаряйки на набор от данни, които допускат, че е имало негативно икономическо влияние от Брекзит.

" Брекзит се провали “, добави той. " Не успяхме да реализираме Брекзит и торите ни разочароваха доста, доста неприятно “.

Запитан дали Обединеното кралство би било по-добре да остане в Европейски Съюз, Фараж настоя, че не си го е помислял " даже за миг “.

Икономиката на Обединеното кралство се бори да се възвърне след тройните шокове на пандемията, войната в Украйна и турбулентността на излизането на Англия от Европейски Съюз.

Организацията за икономическо съдействие и развиване (ОИСР) предвижда, че растежът на английския Брутният вътрешен продукт ще бъде вторият най-лош след Русия измежду огромните икономики; до момента в който държавният стопански наблюдаващ, Службата за бюджетна отговорност, уточни с пръст Брекзит за забележителен спад в интензивността на търговията в Обединеното кралство.

Фараж, който в този момент води шоу в английския канал GB News, отхвърли да изключи политическо завръщане. В момента той е почетен президент на популистката дясна партия за промени в Обединеното кралство, която е основана от учредената от него партия Брекзит.

Текущият водач на Reform U.K. Ричард Тайс споделя, че партията ще се опълчи на всеки народен представител от торите на идващите избори, виждайки късмет да завоюва гласовете на консерваторите отдясно.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР