Най-впечатляващите градове в света привличат не само туристи, но и

...
Най-впечатляващите градове в света привличат не само туристи, но и
Коментари Харесай

Мрачното лице на Барселона или 4 причини да не стъпвате там

Най-впечатляващите градове в света притеглят освен туристи, само че и измамници. Такъв е казусът с Барселона , градът на Гауди , Ла Рамбла и Камп Ноу , който обаче може да бъде и много рисково място, изключително за най-наивните си гости.

Знаехте ли, че Барселона е европейската столица на джебчийството? Най-често този факт се научава от опит, тъй като туристическите брошури и пътеводителите се концентрират върху забележителностите и икономисват оня раздел за крадците. Не очаквайте да ви посрещне табела " Добре дошли в Барселона, градът с най-изкусните джебчии ", нито предизвестие за количеството признати опиати на глава от популацията през последната седмица. Това са закани, за които би трябвало да се подготвите сами. За задачата сме обобщили четирите най-грозни лица на другояче вълшебната Барселона. 

Нелегални залози вид " Тука има, тука нема "

Когато залагаш на улична игра, ти не си комарджия, а жертва. Драматургията тук надминава всичко, което сте виждали по родните панаири. Обикновено към основното настоящо лице има подставени провокатори. Понякога печелят, различен път подвигат скандал или " разобличават " машинация в играта, с което ви карат да сметнете, че сте в един тим. Истината е, че всички са проведена тайфа и функциите са разпределени авансово. Включително има един от тях, чиято единствена задача е да следи за приближаващи служители на реда. 

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР