Най-вероятно сте чували, че в САЩ се намира таен полигон,

...
Най-вероятно сте чували, че в САЩ се намира таен полигон,
Коментари Харесай

Кой знае тайната на Зона 51

Най-вероятно сте чували, че в Съединени американски щати се намира скришен полигон, наименуван " Зона 51 ". Повече от 50 години над тази област инцидентни очевидци са следили НЛО.

В края на 90-те години на предишния век военните разкриха, че на това място се правят опити и тествания със секретни оръжия. В средата на 50-те години там е бил основан и тестван шпионския аероплан U-2. По-късно са били извършени тествания и с SR-71 Blackbird, бомбардировачите F-117 Stels и Stels B-2.

Но по мнението на по-голямата част от уфолозите в света, в секретната база се съхраняват останките на голям брой аварирали на земята неидентифицирани летящи обекти и остатъци от представители на непознати цивилизации.

" Зона 51 " е ситуирана в пустинята Невада. Край нея има стотици надписи и билбордове, които предизвестяват незнаещите, че прекосяването на оградената територия е безусловно и строго неразрешено.

Входовете се охраняват от многочислени патрули. Обектът от всички страни е заобиколен от високи планини. В основата му има няколко големи хангари. Една от постройките е за лабораторни проучвания на нуклеарни оръжия. Според изказванията на някои от работилите в " Зона-51 " американци, които обяснимо са поискали да останат анонимни, във военната база се тестват и неразрешени химически оръжия.

Първият от някогашни чиновници въз основата, който стартира да издава нейните секрети, бе ученият Боб Лазар. Той твърди, че центърът на това скрито подземно оборудване е тайната лаборатория на НЛО.

Някои американски уфолози пък настояват, че държавното управление на Съединени американски щати съзнателно прикрива информация за неидентифицирани летящи обекти. В края на 90-те години един някогашен чиновник на " Зона 51 ", Скот Рейн, съобщи пред американска телевизия, че в един от хангарите въз основата има тела на измънземни.

 Кой знае тайната на Зона 51

В отговор на това американски публични лица оповестиха Скот Рейн за вманиачен. Да опровергава изказванията на му се включи даже тогавашния щатски президент Бил Клинтън. Боб Лазар зададе подходящ въпрос в изявление пред The New York Times: " А за какво, уважаемият президент потегли да опровергава думите на един вманиачен?! "

През последните десетилетия в небето над Невада летящите чинии към този момент са нещо напълно обикновено. Според жителите на дребния град Остин през 1997 година в ясно небе е имало необикновен феномен. Няколко летящи обекти, неестествено светли, са прелетяли над пустинята с висока скорост от юг на север.

Както в действитерност се случва в тайнствената военна база " Зона 51 "? Отговорът очевидно е притежание единствено на малко на брой...

Източник: sanovnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР