Най-важното е хората да почувстват грижата на градоначалниците и те

...
Най-важното е хората да почувстват грижата на градоначалниците и те
Коментари Харесай

Станаха известни победителите в Кмет на годината

Най-важното е хората да почувстват грижата на градоначалниците и те го демонстрират със своя избор, което виждаме и при наградите " Кмет на годината ". Взаимодействието сред обществената власт в лицето на страната и локалната власт дава своя резултат във времена на рецесия и при решаването на проблеми. Това съобщи вицепремиерът и министър на туризма Марияна Николова по време на церемонията по връчване на годишните оценки " Кмет на годината ".

Наградите за най-успешните кметове са израз на признанието за техните триумфи и отговорност в интервал на рецесия, провокирана от епидемията с КОВИД-19, съобщи още министър Николова. И добави, че точно градоначалниците са тези хора, които в действителност са на първа линия, покрай хората, до техните паники, страхове и компликации.

Вицепремиерът връчи наградите в най-голямата категория " Кмет на годината " на господин Свилен Шитов - кмет на Община Девня, с премия " Кмет на годината на дребна община ", на господин Атанас Стоянов - кмет на Община Сандански, с отличие " Кмет на годината на междинна община ", и на господин Станислав Владимиров – кмет на Община Перник, с премия " Кмет на годината на огромна община ".

Пожелавам на всеки един от Вас здраве, сили, непримиримост и доста триумфи, сподели министър Николова и поздрави уредниците на състезанието за упоритостта, последователността и професионализма, с които годишно приготвят и осъществят тази самодейността.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР