Главен донор на президента на САЩ Джо Байдън го призова

...
Главен донор на президента на САЩ Джо Байдън го призова
Коментари Харесай

Донорите от демократите предупреждават Джо Байдън, че позицията за Газа може да застраши преизбирането

Главен донор на президента на Съединени американски щати Джо Байдън го прикани да спре доставките на оръжие за Израел, предупреждавайки, че „ злополуката “ на Израел-Хамас войната заплаши кандидатурата му за преизбиране.

Джордж Круп, който чака да събере 2,5 милиона $ на акция за набиране на средства, която е хазаин в Бостън във вторник, прикани Байдън да смъкна въпроса „ от масата “ посредством стопира доставките на оръжие за Израел.

„ Мисля, че това нещо с Израел беше злополука за него “, сподели Круп пред Financial Times. „ Абсолютно считам, че Байдън би трябвало да спре доставките на оръжия както по филантропични, по този начин и по политически аргументи. “

Позицията на президента по отношение на войната раздели демократите по религиозни и поколенчески линии. Той мощно поддържа правото на Израел да се отбрани в отговор на офанзивите на Хамас от 7 октомври.

В понеделник той разказа молбата на Международния углавен съд за заповеди за арест против израелски водачи като „ възмутителна “, добавяйки: „ Ние постоянно ще 100...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР