Том Кинг от Emmerdale може да е направил решаваща грешка,

...
Том Кинг от Emmerdale може да е направил решаваща грешка,
Коментари Харесай

Решаващата грешка на злодея от ITV Emmerdale Том Кинг е „разкрита“, тъй като той очертава Бел за злоупотреба

Том Кинг от Emmerdale може да е направил решаваща неточност, защото е решил да назначи жена си Бел Дингъл в сапунената стратегия на ITV в понеделник.

Тя го прикани да потърси помощ за проблемите си с гнева, след месеци на операция, промени в настроението и той наложително да я управлява, да не приказваме, че стана нечовечен през последните седмици. Но в нечовечен поврат Том употребява историята на психологичните проблеми на брачната половинка си и нейната шизофрения против нея.

Не единствено това, само че той обърна обстановката, когато разговаряше с доктор Лиам Кавана, предполагайки, че Бел е била обидна или че най-малко може да стане по този начин, в случай че нещата продължат. Бел беше изгонила Том предходната седмица, откакто той я удари, тъй че той се закле да се промени и сподели, че ще получи професионална помощ.

Така че когато това изглеждаше, че не се случва в понеделник, Бел още веднъж се моли за това той се съгласи да види Лиъм. Когато беше на срещата, той говореше за яд и промени в настроението, идващи от нищото. <...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР