Най-старият английски затвор, Шептън Малет в графство Съмърсет, предлага на

...
Най-старият английски затвор, Шептън Малет в графство Съмърсет, предлага на
Коментари Харесай

Английски затвор предлага лов на духове срещу 50 лири

Най-старият британски затвор, Шептън Малет в графство Съмърсет, предлага на искащите да станат пандизчии за един ден и да пренощуват в единична килия, написа в. " Сън ", представен от Дарик.
Екстремното прекарване ще коства на търсачите на мощни чувства 49 английски лири. Вълнуващото посещаване предлага цялостно потапяне в бита на лишените от независимост. На участниците се предлага автентично меню, като за закуска се сервира наложителната овесена каша.
 Жена изкопа под земята тунел за бягство на сина й от пандиза, заловиха я Жена изкопа под земята тунел за бягство на сина й от пандиза, заловиха я
51-годишна жена се опита да изкопае под земята тунел, с цел да освободи сина си от пандиза в Украйна. Вместо това, обаче, в този момент и двамата са...
На посетителите се оферират и разходка с откриватели на паранормални феномени, която се организира на от 21 до 3 часа през нощта. Услугата коства 50 английски лири. Екскурзиантите могат да дебнат привиденията и да чуят страшната история за Жената в бяло, която съгласно слуховете умъртвила своя ухажор, преди да бъде наказана на гибел.
Навремето поради тази легенда доста от пандизчиите отказвали да излязат на работа в едно от крилата на зандана. Те се оплаквали, че били и мирис на дамски парфюм.
Вестникът акцентира, че всички билети за затворническите турове са изкупени до февруари 2021 година, само че към момента искащите могат да се запишат за месеците март и април.
Шептън-Малет е най-известният затвор във Англия, където са излежавали присъдите си едни от най-опасните нарушители. Първите пандизчии попадат тук през 1626 година. Оттогава в Шептън-Малет са изпълнени голям брой смъртни присъди, като последното обесване датира от 1945 година. През 2013 година институцията престава да бъде затвор и се трансформира в туристическа забележителност.
 Призракът на умираща звезда Призракът на умираща звезда
Телескопът VLT оказа помощ на астрономите да получат фотография на загадъчна мъгливост, зародила вследствие на продължителната мъка на нами...
 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР