Най-следваните в Инстаграм, естествено, са знаменитостите от развлекателната индустрия и

...
Най-следваните в Инстаграм, естествено, са знаменитостите от развлекателната индустрия и
Коментари Харесай

Кои са лидерите в Инстаграм

Най-следваните в Инстаграм, естествено, са звездите от развлекателната промишленост и спорта. Ето и топ 10 на дамите и мъжете, които са образец за милиони, представени от Монитор.     

Роналдо - 242 милиона

Кристиано Роналдо е пръв - с 242 милиона почитатели в Инстаграм. Той е любим на мъжете поради дарбите си във футбола и на дамите, защото е ослепителен секссимвол. През юни стана ясно, че нападателят на " Ювентус " е прибавил към банковата си сметка 50,3 милиона $ от 42 платени изявления в Инстаграм през последните няколко месеца. Тази сума е с 16 милиона  повече от годишната му заплата в италианския клуб. Простите сметки демонстрират, че един негов пост коства към 1,17 милиона $.

Ариана Гранде - 207 милиона

Поп сензацията е на почетното второ място, като почитателите на певицата са най-много младежи, само че тя получава мнения от хора от целия свят на всякаква възраст. Красавицата, която се слави с конската си опашка и котешка очна линия, през годините се изкачва все по-нагоре в класацията на най-харесвани звезди в обществените мрежи. Тя постоянно обира овациите със фотоси в жанр винтидж.

Дуейн Джонсън-Скалата - 204 милиона

Бившият кечист Дуейн Джонсън-Скалата си заслужи купата „ Най-следваният мъж в Съединени американски щати “. Това се случи, откакто звездата от новата поредност „ Джуманджи “ мина границата от 200 милиона почитатели в Инстаграм. През октомври той отпразнува щастливото събитие с тост, който снима за обществените мрежи, а във видеото разяснява, че се е научил постоянно да споделя истината, говорейки с " достолепие, схващане, почитание, успокоение и съчувствие ". През август 48-годишният Дуейн Джонсън оглави класацията на „ Форбс “ за най-високоплатени артисти в света и не е изненада, че продължава да натрупа почитатели.

Кайли Дженър - 201 милиона

Топ 4 се добавя от набедената за най-млада милиардерка в света. За два-три месеца хубавицата надмина сестраа си Ким Кардашиян и към този момент натрупа повече лайкове от нея с помощта на своите 201 милиона почитатели. 23-годишната звезда употребява профила си в Инстаграм както с цел да означи събития от персоналния си живот, по този начин и с цел да популяризира козметичните си артикули.

Селена Гомес - 195 милиона

Певицата, чиято звезда изгря още в детските години в продукции на „ Дисни “, се подрежда измежду най-популярните. Изпълнителката на Lose You To Love Me дълго време беше №1, само че през 2018 година взе решение да изтрие акаунта си в Инстаграм. С това тя изгуби сериозна численост. Най-голям интерес към нея имаше по време на връзката й с любимеца на тийнейджърките Джъстин Бийбър, който към този момент е брачен партньор на Хейли Болдуин.

Ким Кардашиян - 192 милиона

Пищната хубавица рядко изживява и ден, в който да не документира онлайн всичките си дейности. Най-често пуска селфита, на които театралничи във впити дрешки.

Лео Меси - 169 милиона

Вторият по известност футболист в обществените мрежи е Лео Меси. Той е на седмо място с броя от 169 милиона почитатели, като единствено за три месеца те са нарастнали с 43 милиона. Само допреди година аржентинската спортна звезда въобще не фигурираше в Топ 10 на класацията за най-популярни звезди онлайн.

Бионсе - 156 милиона

Певицата се подрежда на осма позиция, а почитателите й са настървени към всяка оригиналност към персоналния и професионалния й живот. При изпълнителката на Crazy In Love обаче се вижда спад. Преди две години тя беше на четвърто място. Сред обичаните на почитателите нейни изявления са тези, в които показва стилния си усет.

Джъстин Бийбър - 151,4 милиона

Певецът с канадски корени до неотдавна не фигурираше в челната десетка. Бийбър е по-активен в обществените мрежи, откогато е с настоящата си половинка и към този момент брачна половинка Хейли. Според почитателите неговият сексапил се крие в „ глуповати “ изявления.

Неймар - 143 милиона

Звездата постоянно разгласява фотоси от тренировките си в залата, на терен и с другари. Най-популярни са обаче тези, на които се снима с други известни персони - негов кадър с Уил Смит събра милиони лайкове за броени часове. 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР