Най-подценяваният минерал – магнезият, отговаря за повече от 300 ензимни

...
Най-подценяваният минерал – магнезият, отговаря за повече от 300 ензимни
Коментари Харесай

Прекомерен спорт и лоши навици водят до тежък дефицит на магнезий

Най-подценяваният минерал – магнезият, дава отговор за повече от 300 ензимни процеса в тялото!

Стресът от заран до вечер и неприятните хранителни привички водят до положения, в които не можем да се познаем. Понякога даже и спортът, изключително в случай че е практикуван всеки ден, може да ви накара да се чувствате като бик на арената, вместо да донесе обещаното разпределяне и релаксиране денем, в който сте били в залата. Нервен сте, с главоболие, а вечер едвам заспивате – да знаете, че повода най-вероятно е в неналичието на магнезий.

Тъй като това е един минерал, който се губи от тялото доста елементарно (изпотяването да вземем за пример е голям фактор за магнезиев дефицит), а набирането му единствено с храна е на практика невероятно, доста хора търпят положения, които приписват на други аргументи. Докато в действителност единственото, което би трябвало да създадат, е да си купят магнезиева добавка.

Лошите хранителни привички – т.е., храненето на крайник, с храни, които не носят никаква изгода на тялото от позиция на нутриенти, приемът на несъразмерни количества алкохол, тютюнопушенето, лекуването с някои лекарства – всичко това са фактори, способстващи загубата на магнезий в тялото ви.

Резултатът?

Опънати нерви, мускулни крампи, бодърствуване, главоболие – може да си мислите, че се дължи на напрежението в работата. Но помислете върху това – може би стресът в работата ви е подбуден от неналичието на магнезий?

Да, звучи налудничаво, само че не е – магнезият е микроелемент, отговарящ за над 300 ензимни процеса в тялото. Сред тях е и това да ви поддържа в устойчиво психо-физическо положение, да ви оказва помощ да се отпускате и да спите задоволително, с цел да възстановите силите си. Освен това, колкото и да се пробвате, единствено с храна няма да съумеете да си го набавите – просто животът в този му тип не разрешава да си набавите редица субстанции единствено с храната.

Ако се разпознавате в този под напрежение сюжет, може би към този момент се досещате, че бихте могли просто да отскочите до аптеката и да си купите магнезий. И с цел да не се лутате пред рафтовете, потърсете Биолектра Магнезий 243 mg. Това е магнезий под формата на ефервесцентна таблетка, създаден в Германия (нещо като BMW-то на магнезиевите добавки). А новаторската индустриална технология разрешава освобождението на йони след разтваряне на продукта.

Йоните пък се усвояват на 100% от организма, което е всичко, което желаеме от един магнезий. Биолектра 243 е с прелестен усет, с задоволително висока бионаличност на детайла в дневната доза за банкет (1 таблетка). Всичко това подсигурява бързо отшумяване на признаците и възобновяване на оптимални равнища в тялото. Можете да питате всички топ спортисти – спортисти като Ивет Лалова, както и много футболисти, които са се доверили точно на Биолектра. Те сигурно са хора, които поставят големи старания за своя триумф и не вършат взаимни отстъпки в избора на такива неща. Така че на тях може да се има вяра!

Така че – не се чудете за какво ви е нервно, за какво всички ви нервират и не можете да спите – може би казусът да не е в другите, а във вас. И в случай че е по този начин, значи всичко ви е наред - тъй като решението за това е просто, елементарно и е в най-близката аптека, а по-късно може умерено да отидете в залата и най-сетне да се почувствате в действителност заредени от тренировката – а не изцедени!
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР