Най-накрая откриха слабото място на Антон Хекимян, което може да

...
Най-накрая откриха слабото място на Антон Хекимян, което може да
Коментари Харесай

Антон Хекимян няма завършено висше образование?

Най-накрая откриха слабото място на Антон Хекимян, което може да го бутне от шефското място в bTV. Ще се изненадате доста да разберете какво е то.

Оказва се, че журналистът по този начин и не е намерил време да приключи висшето си обучение и от 16 години се води студент във Факултета по публицистика и всеобща връзка в Софийския университет.

Хекимян си е взел всички изпити, само че не е написал и защитил дипломната си работа, заради което и няма по какъв начин да се похвали, че е " бакалавър по публицистика ", написа " Уикенд ", базирайки се на сътрудници на дребния арменец.

Журналистът приключва езиковата гимназия " Ромен Ролан " в Стара Загора с немски и британски, след което стартира да следва публицистика, само че още като студент отива в bTV и по този начин прекъсва образованието си в Софийския университет.

Настоящият шеф на новините на частния канал въпреки всичко се амбицирал да вземе изпити си, само че без да върви на лекции, а преподавателите във ВУЗ-а били благосклонни и приели да препитат Антон даже и без да им е стъпвал на лекции и извършения, прибавя още изданието.

По част от предметите даже минал без изпит, а единствено с 10 страници курсова работа. В един миг обаче журналиста занемарил образованието си и по този начин до през днешния ден. Нищо чудно към този момент Антон даже да е изгубил права и да остане без диплома. Според осведомени тъкмо това може да бъде употребявано от началниците му като мотив да го отстранят от поста " шеф на новините ". Поне от година от медията се чудели по какъв начин да го махнат.

В същото състояние като Хекимян бе и неговата колежка Петя Дикова, която също все не намираше време да приключи. Над 10 години тя се водеше студентка по " Електронни медии " в Софийския университет, като последно бе взела тематика за дипломна работа, само че не се похвали, че е " магистър "
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР