Най-малко седем полицейски служители в Лос Анджелис (Калифорния) са били

...
Най-малко седем полицейски служители в Лос Анджелис (Калифорния) са били
Коментари Харесай

В САЩ отстраниха полицаи заради използване на сила в протестите

Най-малко седем полицейски чиновници в Лос Анджелис (Калифорния) са били отстранени от оперативна работа за непозволено потребление на мощ против участниците в митингите, заяви CNN, базирайки се на изказване на полицията.

" Полицейското ръководство продължава да проверява хипотетични случаи на нарушение и занемаряване на разпоредбите на ведомството, в това число противозаконното потребление на мощ при неотдавнашни цивилен безредици. Седем чиновници бяха отстранени от оперативна работа заради противозаконни дейности по време на безредиците ", гласи полицейската информация, съобщи БГНЕС.

Отбелязва се, че 28 от обсъжданите понастоящем тъжби съдържат обвинявания за непозволено потребление на мощ от полицията. Вълна от митинги и вълнения обхвана градовете в Съединените щати, а по-късно и редица страни по света, откакто при полицейска акция бял служител на реда аргументи гибелта на афроамериканеца Джордж Флойд в Минеаполис. Полицаят бе упрекнат в ликвидиране, а другите трима - в съучастничество в ликвидиране.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР