Върнахме се. Това беше съобщението, което инвеститорът в акции на

...
Върнахме се. Това беше съобщението, което инвеститорът в акции на
Коментари Харесай

Инвеститорите в мем акции на Roaring Kitty не могат да спасят AMC

Върнахме се. Това беше известието, което вложителят в акции на мемове „ Roaring Kitty “, прочут още като Кийт Гил, туитна в неделя, 11 май. След продължителна пауза последвалата поредност от видеоклипове и изображения добави кодирана, в случай че не и неразгадаема връзка.

Няма награди за отгатване на последвалото. Акциите на GameStop, другояче елементарният търговец на дребно, който се трансформира в фураж за мемове през 2021 година, се утроиха през понеделник и вторник.

По-интересното е, че акциите на AMC Entertainment скочиха от единствено $3 всяка до към $10. Веригата киносалони се бори съществено след пандемията. Но също по този начин се насочи към феномена на мемовете, създавайки аватара „ маймуна “ като собствен знак на общността.

Повечето наблюдаващи на AMC са наясно, че компанията се е запътила към огромно преструктуриране на дълга, което евентуално ще унищожи по-голямата част от съществуващата й финансова стойност. Цената на акциите му доближи своя връх през 2021 година на към 230 $....

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР