Най-голямата дъщеря на Барак Обама –19-годишната Малия бе забелязана да

...
Най-голямата дъщеря на Барак Обама –19-годишната Малия бе забелязана да
Коментари Харесай

Щерката на Обама награби британец

Най-голямата щерка на Барак Обама –19-годишната Малия бе видяна да се целува с английски студент по време на футболен мач на Харвард-Йейл, оповестява DailyMail.

Рори Фаркуърсън учил в едно от най-престижните учебни заведения в Англия преди да продължи образованието си в Бръшляновата лига, където следва втора година. Рори е бил ръководител на ученическия съвет на учебното заведение Ръгби, което по авторитет отстъпва единствено на Итън и Хароу. Във Англия нормално това е ученикът с най-хубав триумф и обществени умения за годината. Той се избира от шефа. Таксата за учебното заведение Ръгби е 32 000 английски лири за година (42 500 щатски $.)

Рори, който също е на 19 години, бе сниман да се целува с Малия, а фрагментите обиколиха обществените мрежи. Не се знае по какъв начин би реагирал на връзката Обама, който е с кенийски корени. Неговият дядо е бил част от придвижването за самостоятелност на нацията против английските колониални управляващи.

Събитията стават към 50-те години на предишния век, а някои настояват, че е малтретиран от тях, когато е бил лишен от независимост.

Младежът въпреки всичко има късмет да получи утвърждението на Барак Обама, защото се знае, че обича спорта, тренира футбол и е определен за ментор на студентите. Също по този начин се интересува от мениджмънт, сходно на татко си Чарлз – шеф на група за ръководство на капиталов фонд в Лондон.

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР