Най-големият проект за развитие на млади таланти на компанията ще

...
Най-големият проект за развитие на млади таланти на компанията ще
Коментари Харесай

Kaufland България търси новите „Управители на бъдещето“

Най-големият план за развиване на млади гении на компанията ще се организира за четвърта година
Kaufland България стартира набирането на кандидатури за новото издание на кариерната стратегия „ Управители на бъдещето “. Участниците в нея ще могат да се срещнат от близко с работата в отделите „ Продажби “, „ Отдаване чартърен “ и „ Подбор и работодателска марка “.

„ Управители на бъдещето “ е най-големият план за развиване на млади гении на Kaufland България. Програмата, която ще се организира за четвърта година, е ориентирана към завършващи студенти с дребен или без никакъв професионален опит. Чрез нея те могат да стартират 12-месечно образование, като преминат през разнообразни структури и отдели, по време на което се приготвят за експертна или управителна позиция в компанията.

В рамките на програмата „ Управители на бъдещето “ участниците получават задълбочени знания за работните процеси в Kaufland. Програмата протича по прецизен обучителен проект, допълнен от регулярни срещи за противоположна връзка с наставник и/или представители на отдел „ Обучение и развиване “. Също по този начин, компанията предлага спомагателни вътрешни и външни образования на всички участници, ориентирани към развиването на основни знания и пълномощия (специфични за бранша познания и " меки " умения – за развиване на презентационни, информационни и лидерски качества).

Благодарение на програмата пред младежите се откриват благоприятни условия да управляват или да вземат участие в разнородни национални и интернационалните планове и да обменят опит със чиновници на компанията и от другите европейски страни в фамилията на Kaufland. В допълнение, участниците получават заплащане в размер, подобаващ на заплащането за позициите, за които се приготвят, както и цялостния пакет обществени придобивки, който компанията обезпечава на всички свои чиновници.

В рамките на интервала април 2021 – април 2022 година 10 души приключиха своята стратегия и се осъществиха сполучливо в разнообразни звена на Kaufland България.

Друга кариерна самодейност на Kaufland България, ориентирана към любопитни и амбициозни бъдещи търговци, е „ Търговска академия 2022 “ – стратегия, която цели да приготви експерти в дирекция „ Търговия и Маркетинг “. Академията ще продължи 1 година, в която ментори от компанията, както и външни специалисти ще работят дружно с подбраните претенденти в разнообразни посоки. Фокусът на образованието им ще е по тематики като „ Водене на договаряния “, „ Ефективна връзка “ и „ Управление на спорове “. Избраните участници ще научат техники и теории за това по какъв начин да са по-ефективни в бизнес общуването, по какъв начин да се оправят в конфликтни обстановки и по какъв начин да владеят изкуството на договарянията. В обучителния проект е заложено и присъединяване в действителни договаряния и разрешаване на бизнес проблеми.

Желаещите да се включат в някоя от двете стратегии, могат да го създадат посредством непосредствено кандидатстване на кариерния ни уеб страница:

Kaufland България има обичаи в редица обучителни планове, създаващи по-силна връзка сред образованието и бизнес практиката. Компанията е измежду първите в страната, която работи и развива стратегия за дуално образование. Също по този начин, сред 70 и 100 възпитаници минават през дългогодишната практикантска стратегия на Kaufland, която обезпечава лятна работна процедура за пълнолетни възпитаници.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР