Най-добрата майонеза! обяви поредния старт на традиционния конкурс KrassiPlay. Тази

...
Най-добрата майонеза! обяви поредния старт на традиционния конкурс KrassiPlay. Тази
Коментари Харесай

Нова игра във Фейсбук печели почитатели, Къде е Краси подлуди мрежата

„ Най-добрата майонеза! ” разгласи следващия старт на обичайния конкурс KrassiPlay. Тази година заниманието е тотално-трябва единствено да играеш и да познаеш къде е скрита майонезата? Има няколоко подноса с продукта, които се движат, в случай че си задоволително съсредоточен и деликатен няма да ти е мъчно да познаеш къде се крие кофичката на „ Краси ”.
Наградите са страхотни - БЛУТУУТ КОЛОНКИ . Играта към този момент започва на 28 октомври и ще продължи до 10 ноември във Facebook. Повече информация за нея и разпоредбите й можете да видите на: https://www.facebook.com/krassi.bg/.
До момента хиляди почитатели взеха присъединяване в KrassiPlay . Шанс за премия има всеки познал къде е опаковката на „ Краси ”, а шансът се усилва с броя извоювани игри, нали си спомняте обичаната максима на Мечо Пух-„ Колкото повече, толкоз повече ”?
KrassiPlay е акция на майонеза „ Краси ” с обичаи – стартирал в далечната 2007 година Конкурсът стана известен като конкуренция на най-хубавите ястия с майонеза. През годините над 5 000 предписания влязоха в кулинарна борба.
В 2018 година взехме решение да надградим Конкурса на „ Краси ” като всеки участник можеше да изпрати видеоклипче по какъв начин готви и се забавлява с обичаната майонеза.
А в този момент заниманието е обезпечено с новата игра „ Къде е Краси ”.
Отвори на: https://www.facebook.com/krassi.bg/, играй, познай и завоюва блутуут колонка до 10 ноември, а на 12 ще бъдат изтеглени премиите на KrassiPlay за 2019.
 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР