Най-богатите британци се възползват все повече от нова услуга, която

...
Най-богатите британци се възползват все повече от нова услуга, която
Коментари Харесай

Абу Даби предлага частна ваксинация за най-богатите

Най-богатите британци се възползват от ден на ден от нова услуга, която им обезпечава опцията да се имунизират преди всички останали, съобщи The Telegraph. Резервации в Обединените арабски емирства или Дубай, съчетани с отмора на плажа сред двете дози ваксина, се оферират от туристическа организация Knightsbridge Circle, която таксува своите членове 25 хиляди паунда годишно, с цел да им предложи ``най-доброто от живота``, се споделя на сайта на организацията.

``Дубай и Абу Даби към този момент оферират опция за частна имунизация с препарата на Pfizer “, сподели пред вестника Стюарт Макнийл, който дава отговор за новата услуга. ``Около 20% от нашите клиенти към този момент се възползваха от нея “.

Опцията разрешава на елита на Англия да се имунизира по-рано, защото сега това е разрешено само  за хора над 80-годишна възраст, хора, които живеят или работят в лечебни заведения и старешки домове, както и здравни и обществени служащи на първа линия. Излизането от страната също е неразрешено, защото Англия сега се намира в трети локдаун в опит да ограничи бързото повишаване на инфекциите и смъртните случаи поради новия вид на Covid-19.  Разрешени са само бизнес пътуванията, което заможните употребяват като предлог да се имунизират в чужбина.

 
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР