Том Холанд е забелязан да изглежда унил, както го виждате

...
Том Холанд е забелязан да изглежда унил, както го виждате
Коментари Харесай

Том Холанд излиза от корицата и изглежда унил, тъй като първото изпълнение на Ромео и Жулиета в Уест Енд е отменено

Том Холанд е видян да наподобява посърнал, както го виждате за първи път след анулацията на първото си осъществяване на Ромео и Жулиета.

Шоуто трябваше да стартира в събота, 11 май в Duke Of York's Theatre в Лондон, само че беше анулирано предходния ден. 27-годишният артист беше забелязан в Лондон, откакто на притежателите на билети беше казано единствено ден преди представлението, че шоуто " не може да продължи, както е планувано ".

Причината за анулацията му беше " техническите аспекти на производството, които се нуждаят от спомагателна подготовка “. Преди излизането си Том беше забелязан за финален път в театъра за подготовки в последния миг в петък сутринта и беше видян да покрива лицето си, когато си тръгваше.

Онези, които трябваше да отидат на представлението, ще могат да разменят своите билети за по-късна дата, само че производителите означиха, че има „ лимитирана наличност “. Все още не е известно дали представленията в понеделник (13 май) и вторник (14 май) ще продължат, както е пл...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР